Ζήνα Κουτσελίνη: Η αναφορά στη μητέρα της και τα δάκρυά της

Η κόκκινη τσάντα και τα γράμματα που της έστελνε

Μια άκρως συγκινητική ιστορία από τη ζωή της εξομολογήθηκε η Ζήνα Κουτσελίνη το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή της «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Κουτσελίνη: Ο πατέρας της είχε προσπαθήσει να την κάψει μαζί με τη μαμά της

Αυτή αφορούσε τη σχέση με τη μητέρα της, την κυρα-Λένη, και την κόκκινη σακούλα με πράγματα που της έστελνε, όταν σε πολύ μικρή ηλικία είχε φύγει από το σπίτι της, προκειμένου να ξεφύγει από το τοξικό περιβάλλον που μεγάλωνε. 

Ζήνα Κουτσελίνη

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ανέφερε ότι αυτός ήταν ο τρόπος για να της δείξει ότι τη νοιάζεται, ενώ αναφέρθηκε και στα συγκινητικά γράμματα που της έστελνε, λέγοντάς της στο τέλος να κάνει οικονομία. 

Η Ζήνα αποκάλυψε ότι κι εκείνη είχε γράψει ένα γράμμα με όλα τα παράπονά της στη μητέρα της, ωστόσο δεν το έστειλε ποτέ.  

Ζήνα Κουτσελίνη: «Όταν είδα την "Τούρτα της μαμάς" ξετρελάθηκα!»

«Νιώθω μερικές φορές ότι ο κόσμος περιμένει πολλά από μένα και σκέφτομαι πως θα ήθελα να δομήσουμε από δω και πέρα την εκπομπή. Ξεδιπλώνω το συναίσθημά μου και στο τέλος αυτό που θέλω να πω στους τηλεθεατές είναι πάντα πως από αυτό που τους γράφω και εκθέτω κομμάτι της προσωπικής μου ζωής όσο μπορώ και αντέχω είναι γιατί στο τέλος θέλω αυτή τη βαλίτσα να την πάρουμε παρέα και να προχωρήσουμε στη ζωή», είπε.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top