Ζήνα Κουτσελίνη: «Όταν είδα την "Τούρτα της μαμάς" ξετρελάθηκα!»

Όσα είπε αποκλειστικά στο Star.gr - Θα έκανε guest εμφάνιση στη σειρά;

Τα αποσπάσματα της σειράς που αναφέρονται στη Ζήνα είναι πολλά!

Χωρίς να το θέλει πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά της ΕΡΤ «Η Τούρτα της μαμάς», αφού η αναφορά του ονόματός της σε κάθε επεισόδιο, αποτελεί πηγή… εκνευρισμού για τη «Βέτα» -και χιούμορ για τους τηλεθεατές-, την τηλεπαρουσιάστρια της σειράς που υποδύεται η Ιωάννα Πηλιχού

Η Τούρτα της Μαμάς

Το βασικό καστ της σειράς της ΕΡΤ «Η Τούρτα της Μαμάς»

Ο… δαιμόνιοι σεναριογράφοι Αλέξανδρος Ρήγας και Δημήτρης Αποστόλου, σε συνεργασία με τον Μάνο Ψιστάκη, με ατάκες όπως: «Πάλι σας έριξε στο κεφάλι η Ζήνα;», ή «Πόσες φορές να αντέξεις την απάντηση ότι την ωραιότερη εκπομπή την έχει η Ζήνα», πηγαίνουν το χιούμορ σε άλλο επίπεδο αναφερόμενοι στη Ζήνα Κουτσελίνη.

Δείτε τη Ζήνα Κουτσελίνη κοριτσάκι να κάνει παρέλαση

Το Star.gr κατέγραψε την αντίδραση της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας της εκπομπής του STAR, «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Πώς της φαίνεται που «πρωταγωνιστεί» με αυτόν τον τρόπο στην «Τούρτα»; «Λιώνωωωωω! Χρόνια λατρεύω το χιούμορ τους. Τώρα βέβαια περνώ κι εγώ από τη σειρά τους ως ηρωίδα από μακριά. Μιλούν για μένα, χωρίς εμένα! Χαίρομαι πολύ, σαν μικρό παιδί όταν κάνουν ίντριγκα με την αντίπαλο! Η καλύτερη ατάκα ever από τη γιαγιά του σίριαλ, Χρύσα Ρώπα που έδωσε 50 ευρώ στον εγγονό της για να πει στη μαμά του (ανταγωνίστρια μου) το όνομά μου. Να της ρίξει στα αυτιά. Κολακεύομαι πάρα πολύ και είμαι φανατική τους τηλεθεάτρια όλων των σίριαλ τους. Ειλικρινά περνάω υπέροχα. Το έχω γράψει και δημόσια. Είναι η καλύτερη σειρά τους με χιούμορ, συναίσθημα και είναι φοβερό το εύρημα της τούρτας στο τραπέζι που ό,τι και να συμβαίνει είναι η κάθαρση της οικογένειας. Η νοστιμιά της σταματά όλες τις αντιθέσεις τους, που δεν είναι και λίγες. Έχει μοντέρνα ματιά. Μπράβο στην Κρατική τηλεόραση που τόλμησε με μια τέτοια σειρά που θίγει τα πάντα, χωρίς λογοκρισία στα νέα δεδομένα της οικογένειας. Δε διακρίνεται από συντηρητισμό πια κι αυτό είναι ελπιδοφόρο». 

Ζήνα Κουτσελίνη: «Δε μετανιώνω για τίποτα και βάζω το χέρι στο Ευαγγέλιο!»

Αυτή είναι η σχέση της με τον Αλέξανδρο Ρήγα και τον Δημήτρη Αποστόλου που υπογράφουν το σενάριο. «Είναι και ο Μάνος Ψιστάκης στο σενάριο. Παλιός μου συνεργάτης από το 1996 που μπήκα ως αρχισυντάκτρια στον "Πρωινό Καφέ" με παρουσιάστρια την Ελένη Μενεγάκη. Εκείνος ήταν μουσικός επιμελητής κι ο πιανίστας της εκπομπής. Μας συνδέουν πολλές στιγμές. Η σχέση μας διατηρήθηκε ζεστή στα χρόνια και η φιλία μας ζυμώθηκε. Με τον Δημήτρη Αποστόλου είμαστε αδερφάκια. Μοιραζόμαστε απόψεις, γνωρίζονται τα αγόρια του με την Έμμα μου και γενικά έχουμε σχέση ζωής. Ξέρει πολλά επαγγελματικά κι όχι μόνο μυστικά μου. Με ξέρει γενικώς, τι άτιμο πλάσμα είμαι. Με τον Αλέξανδρο Ρήγα γνωριζόμαστε επαγγελματικά μόνο. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και ξέρω από πηγές πως έχουμε κοινές εμπειρίες. Κάπως οι ψυχές μας ακουμπούν... Είναι μεγάλο ταλέντο. Δεν έχω χάσει και καμία θεατρική παράσταση που φέρει την υπογραφή του. Είμαι stalker του!» εξομολογείται.

Εκτός από την επιτυχία του «Αλήθειες με τη Ζήνα», για ποιο λόγο πιστεύει ότι αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για το σενάριο; «Πραγματικά αυτό δεν το ξέρω γιατί επέλεξαν εμένα. Όταν το είδα πάντως ξετρελάθηκα, κι όσο βλέπω πως καραδοκώ σε κάθε επεισόδιο γοητεύομαι πολύ. Λες να είμαι ο φόβος κι ο τρόμος της τηλεόρασης;», λέει και ξεσπάσει σε γέλια. 

Ζήνα Κουτσελίνη: Γενέθλια για την πανέμορφη κορούλα της, Έμμα 

Ζήνα Κουτσελίνη

Η Ζήνα αγκαλιά με την κορούλα της, τη γλυκιά Έμμα /Φωτογραφία Instagram

Η Ζήνα αναφέραι και στην περίπτωση να τη δούμε ως γκεστ στη σειρά. «Μμμ… ας το αφήσουμε για έκπληξη. Πάντως η Έμμα μου θέλει να παίξει πολύ στη σειρά. Θέλει να κάνει ρόλο κόντρα σε μένα! Κάνε παιδί να δεις καλό!» απαντάει με πολύ χιούμορ!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top