Ζήνα Κουτσελίνη: «Δε μετανιώνω για τίποτα και βάζω το χέρι στο Ευαγγέλιο!»

Η αποκάλυψη-βόμβα στο star.gr για τη δεύτερη συνεργάτιδα της Μενεγάκη

Μπορεί να την ακολουθεί η φήμη της «Φράου», της απαιτητικής, της «σιδηράς κυρίας» της τηλεόρασης, ωστόσο, η Ζήνα Κουτσελίνη από κοντά έρχεται να ανατρέψει ό,τι μπορεί να έχεις ακούσει για τον… μύθο που την ακολουθεί.

Selfie στο φινάλε του «Αλήθειες με τη Ζήνα» την Παρασκευή 10/07/2020 /Φωτογραφία Instagram

Γλυκιά, φιλική, επικοινωνιακή, λαλίστατη… τι άλλο να θέλει ένας δημοσιογράφος που βρίσκεται στο πλατό της τελευταίας της εκπομπής για τη σεζόν; Σκέφτομαι ότι είναι η επιτυχία των πέντε περασμένων ετών κι αυτής που έρχεται από Σεπτέμβριο -πάντα μέσα από την τηλεόραση του STAR- που κάνει τη Ζήνα τόσο ήρεμη, κι ας έχει πλέον το μυαλό της αποκλειστικά και μόνο στις διακοπές της στην Πάρο.

Φινάλε για τη Ζήνα Κουτσελίνη - Αποχαιρέτησε στενή συνεργάτιδά της

«Νιώθω αυτή τη δικαίωση που ένας σταθμός με εμπιστεύτηκε πριν πέντε χρόνια… Νομίζω ότι πραγματικά έχω ζήσει αυτές τις πέντε σεζόν όμορφες, ζεστές αγκαλιές» είπε για τη μέχρι τώρα επιτυχημένη συνεργασία της με το STAR, μιλώντας στη συνέχεια για την έκτη σεζόν του «Αλήθειες με τη Ζήνα» που θα επιστρέψει στις οθόνες μας από τις αρχές φθινοπώρου. «Η εκπομπή χαρακτηρίζεται από μία πυραμίδα συναισθημάτων… στη νέα σεζόν θα ανοίξουμε έναν κύκλο ερευνών, όπως οι εξωσωματικές, οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις κ.ά.» τόνισε.

Η Ζήνα Κουτσελίνη γνωρίζεται με την Ελένη Μενεγάκη από την εποχή που ήταν αρχισυντάκτριά της στον «Πρωινό Καφέ» /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Κεφάλαιο Ελένη Μενεγάκη

Η γνωστή δημοσιογράφος, τηλεοπτικό στέλεχος και παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη στενή σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη, αλλά και τη… βόμβα που πέταξε για τους διπρόσωπους, πρώην συνεργάτες της «βασίλισσας» της TV, που ενώ στην τελευταία της εκπομπή της έλεγαν τα καλύτερα, μια μέρα μετά είχαν πιάσει το... φτυάρι! «Τελικά οι γυναίκες που μιλούσαν με άσχημα λόγια για την Ελένη δεν ήταν μόνο μία, αλλά δύο!» ισχυρίστηκε η Ζήνα στην κάμερα του star.gr, ρίχνοντας δεύτερη… βόμβα στα δημοσιογραφικά γραφεία. «Η Ελένη είναι τεράστιο κεφάλαιο στην ελληνική τηλεόραση. Εργάστηκε πολύ για να φτάσει εδώ που είναι σήμερα. Θέλω να πιστεύω ότι είμαι ένας από τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα της. Το σημαντικό είναι ότι ποτέ δεν κουτσομπόλεψε στην εκπομπή της. Αυτό την κράτησε στην πρώτη θέση για πολλά χρόνια. Μπορεί να έχασε την τηλεοπτική της δυναμική, αλλά όχι την ανθρώπινη… Αν καμιά φορά θύμωνε, ανθρώπινα θύμωσε και δε νομίζω να της κάκιωσε κανείς για αυτό!» είπε για τη φίλη και πρώην συνεργάτιδά της.

Ζήνα Κουτσελίνη: Αποκάλεσε... διπρόσωπο πρώην συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη

Πώς κρίνει τις νέες κοπέλες που ετοιμάζονται να μπουν στον τηλεοπτικό στίβο, όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Ιωάννα Μαλέσκου; «Τους εύχομαι καλή επιτυχία σε αυτόν τον δύσκολο δρόμο τον τηλεοπτικό. Mια συμβουλή από μένα είναι να παραμείνουν ο εαυτός τους!» είπε χωρίς πολλές περιστροφές.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στο διαδικτυακό της εγχείρημα που δεν είναι άλλο από το site zinapost.gr, χαρακτηρίζοντας «ήρωες» όλους τους συναδέλφους που εργάζονται στο Ίντερνετ.

Κάμερα-Μοντάζ: Λαμπρινή Μπεστεμιώτη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top