Σταματίνα Τσιμτσιλή: Θεά η κόρη της - Τι είπε για την επιστροφή στο σχολείο

Επική ατάκα!

Τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου ήταν η πρώτη μέρα επιστροφής των παιδιών στο σχολείο, καθώς από τον Νοέμβριο παρακολουθούσαν τα μαθήματά τους με τηλεκπαίδευση, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών για το lockdown και τον κορωνοϊό.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε το πρωί της Τρίτης μέσα από την εκπομπή της την επική ατάκα που της είοε η κόρη της, Νάγια, όταν επέστρεψε στο σπίτι μετά το σχολείο την πρώτη αυτή μέρα.

Τσιμτσιλή κόρη Νάγια

«Μαμά κάναμε και μάθημα!» είπε η μικρή στη μαμά της που τη ρώτησε πώς ήταν η μέρα της στο σχολείο. «Ήταν η πρώτη μέρα μετά από τόσο καιρό, δεν έπρεπε να πούμε τα νέα μας;», συνέχισε η μικρή αφήνοντας άφωνη τη Σταματίνα Τσιμτσιλή με την απάντησή της.

Η οικογένεια της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι τρυφερές ευχές on air στον σύζυγό της που γιορτάζει

Να θυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια έχει αποκτήσει μαζί με τον αγαπημένο της δικηγόρο, Θέμη Σοφό, τρία πανέμορφα παιδάκια. Την 7χρονη Νάγια, η οποία και είπε την επική ατάκα για το σχολείο, την 6χρονη Μαίρη και τον μικρό τους Γιαννάκη, που είναι 2 ετών.

τσιμτσιλή παιδιά οικογένεια

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός με τα παιδιά τους στο Θησείο προ κορωνοϊού/ Φωτογραφίες από το περιοδικό Youweekly

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top