H Τσιμτσιλή απαντά για τη Μελέτη: «Μη μας βάζουν να τσακωθούμε μεταξύ μας»

Για ποιο λόγο δεν πήγε στα «Μεσάνυχτα» η παρουσιάστρια του «Happy Day»

Τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με τη σχέση της με την Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να βάλει η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μετά και το ρεπορτάζ του «Έλα Χαμογέλα» το σαββατοκύριακο που μας πέρασε

Τσιμτσιλή για Κωστόπουλο: «Ας σταματήσει αυτή η ανθρωποφαγία!»

Σύμφωνα με αυτό η παρουσιάστρια του «Happy Day» είπε «όχι» στα «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη γιατί προτίμησε το «Direct» του Τάκη Χατζή στον Alpha. 

Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Διάβασα σε ένα ρεπορτάζ ότι είπα «όχι» στην Ελεονώρα Μελέτη και «ναι» στον Τάκη Χατζή. Που όντως τώρα η συνάδελφος Ναταλία Ανδρικοπούλου δεν είπε κάτι ψευδές. Όντως είπα «ναι» στον Χατζή και «όχι» στην Ελεονώρα, αλλά ήταν θέμα χρονικής προτεραιότητας, δηλαδή, έτυχε ο Τάκης να με πάρει λίγο πριν τελειώσει το 2020, του είπα ότι θα έρθω. Και έτυχε και η Ελεονώρα μου το είπε μετά. Μη μας βάζουν να τσακωθούμε μεταξύ μας, εγώ με την Ελεονώρα έχω άψογη σχέση. ‘Ήθελα να το ξεκαθαρίσω γιατί είναι περίεργες εποχές και δεν πρέπει να αφήνονται εντυπώσεις», εξομολογήθηκε η Σταματίνα το πρωί της Δευτέρας στο «Happy Day». 

Ελεονώρα Μελέτη: Σκέφτεται να κάνει δεύτερο παιδί; Τι απαντά

Οι δύο παρουσιάστριες γνωρίζονται πολλά χρόνια, αφού και οι δύο έκαναν τα πρώτα τους βήματα στο Alter, η μία ως παρουσιάστρια ειδήσεων και ρεπόρτερ και η άλλη ως μέλος εκπομπών του καναλιού.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top