Τσιμτσιλή για Κωστόπουλο: «Ας σταματήσει αυτή η ανθρωποφαγία!»

«Εμείς δεν κάνουμε εδώ το τηλεδικαστήριο!»

Στα φώτα της δημοσιότητας είναι αυτές τις μέρες περισσότερο από ποτέ ο Πέτρος Κωστόπουλος εξαιτίας της νέας του σχέσης με την κατά 40 χρόνια νεότερη σύντροφό του, την τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου.

Κατερίνα Λιόλιου: «Δεν μπορώ να ακούω άλλα ψέματα και χαζομάρες!»

Μάλιστα, φωτογραφίες από βόλτα του ζευγαριού στο περιοδικό ΟΚ!, το ταξίδι τους την Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι αλλά και ένα κείμενο που έγραψε ο ίδιος για να υπερασπιστεί τον εαυτό του, πυροδότησαν ακόμα πάρα πολλά αρνητικά σχόλια.

Κωστόπουλος Λιόλιου

Κωστόπουλος –Λιόλιου: Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες

Κωστόπουλος ντουμπάι λιόλιου λεφτά χρωστάει

Ο παρουσιαστής είχε ενθουσιαστεί με την εμφάνιση και τη φωνή της νεαρής τραγουδίστριας 

Κωστόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την επιστροφή του από το Ντουμπάι

Εκτός από τη Ναταλία Γερμανού, η οποία τοποθετήθηκε στην εκπομπή της το σαββατοκύριακο, λέγοντας πως ο παρουσιαστής με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν δεν της χρωστάει ούτε ένα ευρώ, σήμερα θέλησε να σχολιάσει το ζήτημα και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Τσιμτσιλή Κωστόπουλος

«Εμείς δεν κάνουμε εδώ το τηλεδικαστήριο και καλό είναι να μη γίνεται ούτε στα social media. Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι αυτός ο άνθρωπος έχει πληρώσει για τις αμαρτίες του. Προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή με αυτή την εταιρία. Ας σταματήσει αυτή η ανθρωποφαγία, δε χρειάζεται. Ο καθένας πορεύεται και κρίνεται για τα πεπραγμένα του» είπε εκνευρισμένη η παρουσιάστρια.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top