Κωστόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την επιστροφή του από το Ντουμπάι

Η απάντηση για τη σχέση του με την Κατερίνα Λιόλου

Ο Πέτρος Κωστόπουλος επέστρεψε στην Ελλάδα την Τετάρτη το βράδυ από το Ντουμπάι και οι δημοσιογράφοι τον περίμεναν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για μία δήλωση!

Επέστρεψε από το Ντουμπάι ο Κωστόπουλος - Φωτογραφίες από το αεροδρόμιο

Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες έχουν προκληθεί πολλές αντιδράσεις για τους Έλληνες celebrities που γιόρτασαν την Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Πέτρος Κωστόπουλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Κατερίνα Λιόλιου.

Ο παρουσιαστής απάντησε για πρώτη φορά στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε: «Όλοι μέσα στην πτήση αυτή -και οι 150- αρνητικοί στο τεστ κορονοϊού και απ’ ότι είδα πάλι χθες στα νοσοκομεία τα ίδια γίνονται. Εγώ πήγα στο Ντουμπάι γιατί δουλεύω και είναι γνωστό και δεν μπορεί να το διαψεύσει κανείς. Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα με τα αρνητικά σχόλια γιατί είναι “ανθρωποφαγικά”. Κάποιος που δεν είναι στη ζωή σου, την παρακολουθεί και κάνει σχόλια επειδή έτσι φαντάζετε ότι είναι. Εγώ εκεί πήγα γιατί έπρεπε να πάω για τη δουλειά μου και να γνωρίσω κάποιο κόσμο… Ο καθένας που μιλά και εγκληματεί και “δολοφονεί” προσωπικότητες και γράφει να ψοφήσουν τα παιδιά σου και χειρότερα, αυτά είναι τα κτήνη του διαδικτύου.», ανέφερε χαρακτηρσιτικά. 

Κατερίνα Λιόλιου: «Δεν μπορώ να ακούω άλλα ψέματα και χαζομάρες!»

Στη συνέχεια ο Πέτρος Κωστόπουλος διέψευσε ότι ανέβασε φωτογραφία μαζί με την Κατερίνα Λιόλιου στο Instagram. Τις τελευταίες μέρες είναι έντονες οι φήμες ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι. 

Για τη φωτογραφία απάντησε: «Ποιας Κατερίνας μωρέ; Αυτά να τα λέτε μόνοι σας. Ήταν μια κυρία στην είσοδο και κρατούσε το κινητό μου να το φορτίσει. Και επειδή το ξέχασα, πήραν τηλέφωνο να μου το φέρει. Δεν είναι κλειδί δωματίου, είναι κλειδί γκαρνταρόμπας. Κατά λάθος το ανέβασα».

Για τη σχέση του με την Κατερίνα Λιόλιου: «Εγώ δεν θα σας μιλήσω για προσωπικά μου θέματα. Δεν σας μίλησα για το Ντουμπάι; Έγραψαν να ψοφήσω εγώ και τα παιδιά μου επειδή πήγα στο Ντουμπάι. (…) Ποια νέα σχέση ρε παιδιά; Βλέπεις καμιά Κατερίνα;».

Για την πρώην σύζυγό του, Τζένη Μπαλατσινού, η οποία έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Κικίλια, δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί: «Τι με νοιάζει εμένα για τη Τζένη; Δε θα ευχηθώ να πάει καλά η γυναίκα; Φυσικά και θα ευχηθώ. Όταν γεννιέται ένα παιδί είναι ιερό», είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Διαβάστε όλα τα Lifestyle νέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top