Traction: Ο Κώστας Στεφανής υποδέχεται τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη

Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου στις 14:10 στο Star

Τον μοναδικό και πάντα έτοιμο να φέρει τα πάνω-κάτω, απλώς και μόνο με την παρουσία του, Βλαδίμηρο Κυριακίδη, υποδέχεται στην τηλεοπτική συντροφιά του TRACTION, ο Κώστας Στεφανής. Με ένα ολοκαίνουργιο Hyundai i20, ο Βλαδίμηρος ξεναγείται στον κόσμο της σύγχρονης αυτοκίνησης του μεγάλου Κορεάτη κατασκευαστή με την ευρωπαϊκή ποιότητα και αισθητική.

Επίσης, λόγω της κυριαρχίας της Hyundai στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, ο Κώστας Στεφανής και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης δέχονται βομβαρδισμό εικόνων από έναν αληθινό, δύο φορές πρωταθλητή, όπως το i20 στην «πολεμική» εκδοχή WRC. Ακόμη και νοερά, η δύναμη και η ταχύτητα αυτών των υπέροχων αγωνιστικών οχημάτων συγκλονίζει.

Κώστας Στεφανής - Μάνος Στεφανής

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής:

➢ Mercedes GLC 300 Coupe de: Η ομάδα του TRACTION περιεργάζεται με μεγάλο ενδιαφέρον ένα πολύ ξεχωριστό μοντέλο. Στην έκδοση «de» το ήδη επιβλητικό premium SUV διαθέτει ένα σπάνιο πλεονέκτημα, καθώς συνδυάζει την ηλεκτροκίνηση με τη χρήση ενός κινητήρα ντίζελ. Υβριδική, πολυτελής, υπερ-εξοπλισμένη και ποιοτική, η GLC ακολουθεί το σύγχρονο δρόμο της καθαρής αυτοκίνησης με δυναμισμό, στιλ και γοητεία.  
➢ Nissan Leaf: Η αμιγώς ηλεκτρική πρόταση της Nissan, το Leaf, αποδεικνύει ότι δε φοβάται τη σκληρή καθημερινότητα καθώς με την μπαταρία των 62KWh έχει μεγαλύτερη αυτονομία, που φτάνει τα 528 χιλιόμετρα.
➢ Coral Gas Prime: H Ινώ Στεφανή συναντά την επαναστατική Coral Gas Prime και προσπαθεί να πιστέψει πώς γίνεται, αυτή η νέα φιάλη υγραερίου να είναι τόσο πιο ελαφριά από τη συνηθισμένη. Και, επιπλέον, πώς είναι δυνατόν να συνδέεται απευθείας με συσκευές, με ένα μόνο «κλικ», να είναι τριπλά ασφαλής και εργονομική. Τελικά, καμιά φορά, τα μικρά θαύματα συμβαίνουν εκεί όπου κανείς δεν το περιμένει.
➢ Οδηγούμε με υπευθυνότητα: Μικρά μυστικά και μεγάλες αλήθειες για την ασφαλή οδήγηση και τη φροντίδα για το περιβάλλον, με την υπογραφή του Κώστα Στεφανή.

Μάνος και Κώστας Στεφανής

Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής
Επιμέλεια – Αρχισυνταξία: Μάνος Στεφανής
Συντακτική Ομάδα: Βασίλης Τσακίρογλου, Θανάσης Χούντρας, Θωμάς Ευθυμίου, Ινώ Στεφανή
Σκηνοθεσία: Νίκος Κροντηράς
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Νίκος Κουτσουράς
Μοντάζ: Διονύσης Τσιρώνης
Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Φλίκας
Εταιρία Παραγωγής: Flunet Productions

Δείτε όλα τα επεισόδια του TRACTION

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top