Τέλος από τον  ΣΚΑΪ ο Ανδρέας Γεωργίου - Το νέο του επαγγελματικό βήμα

Η επίσημη ανακοίνωση από τη νέα του επαγγελματική στέγη

Το συγκινητικό βίντεο του Ανδρέα Γεωργίου για τον κορωνοϊό

Παρελθόν από το δυναμικό του ΣΚΑΪ πρόκειται να αποτελέσει από το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, ο Ανδρέας Γεωργίου.

Η selfie του Ανδρέα Γεωργίου με τους δύο αδερφούς του!

Ο ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης υπέγραψε συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με το Mega, γεγονός που αποκάλυψε ο ίδιος ο σταθμός μέσα από επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο.

Ανδρέας Γεωργίου: Γιατί κλαίει στο Instagram;

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση:

«Ένας από τους πλέον επιτυχημένους δημιουργούς της νέας γενιάς και η δημιουργική του ομάδα υπέγραψαν αποκλειστική συνεργασία με το MEGA και έρχονται στην Prime Time ζώνη του τη νέα τηλεοπτική σεζόν με τη δραματική σειρά «Η Γη της Ελιάς» σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία του ίδιου

Το MEGA ανακοινώνει την υπογραφή μίας νέας πολύ σημαντικής συνεργασίας με έναν από τους πλέον επιτυχημένους δημιουργούς της νέας γενιάς τον Αντρέα Γεωργίου. Μαζί με τη δημιουργική του ομάδα θα αναπτύξουν νέα φιλόδοξα project, αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του MEGA την τηλεοπτική σεζόν 2021-2022.

Ο Αντρέας Γεωργίου μαζί με τη Βάνα Δημητρίου και τον Κούλη Νικολάου έχουν δημιουργήσει την τελευταία δεκαετία δραματικές σειρές οι οποίες έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού σε διαφορετικούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Τη νέα τηλεοπτική σεζόν το MEGA θα προβάλλει στην prime time ζώνη του τη νέα δραματική σειρά τους «Η Γη της Ελιάς» καθώς και άλλα φιλόδοξα projects.

Η προσθήκη του Αντρέα Γεωργίου και της δημιουργικής του ομάδας στο MEGA δίνει μία νέα δυναμική στη μυθοπλασία του σταθμού η ανάπτυξη της οποίας αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής του».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top