Λιανός: Οι δηλώσεις για Τανιμανίδη και οι Διάσημοι που θα πάνε στο Survivor

«Γνωρίζω ότι θα πάω στον Άγιο Δομίνικο», είπε ο παρουσιαστής

Οι προετοιμασίες για τον νέο κύκλο του Survivor έχουν ξεκινήσει, καθώς το παιχνίδι επιβίωσης επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Αυτή τη φορά ο  Σάκης Τανιμανίδης δε θα παρουσιάσει το παιχνίδι, αφού ανακοίνωσε την οριστική αποχώρησή του, λόγω της εγκυμοσύνης της Χριστίνας Μπόμπα.

Τέλος ο Σάκης Τανιμανίδης από το Survivor – H ανακοίνωσή του!

Εκτός Survivor ο Σάκης Τανιμανίδης λόγω της εγκυμοσύνης της Μπόμπα

Όπως όλα δείχνουν στο τιμόνι της παρουσίασης θα δούμε τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος δήλωσε πως βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής για τις τελικές ανακοινώσεις.

Χριστίνα Μπόμπα: «Αρχίζουμε να φουσκώνουμε σιγά σιγά»


«Γνωρίζω ότι θα πάω στον Άγιο Δομίνικο. Τώρα, όσον αφορά τον ρόλο και τα λοιπά, φαντάζομαι πως σήμερα θα μάθω τις τελικές λεπτομέρειες. Γνώριζα εδώ και καιρός πως ο Σάκης Τανιμανίδης δε θα παρουσιάσει το Survivor, απλά ήταν πολύ νωρίς και σε μένα του είχε ξεφύγει νομίζω η εγκυμοσύνη. Είναι δύσκολή απόφαση αλλά αυτό ο Σάκης το ζει πρώτη φορά και νομίζω πως καλά κάνει και το σκέφτεται», σχολίασε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε».

Από την άλλη πλευρά, η παραγωγή κάνει πολύ προσεκτικές κινήσεις μιας και δε θέλει να διαρρεύσουν ορισμένα πράγματα. «Όλο το θέμα της παραγωγής του Survivor είναι επτασφράγιστο μυστικό. Δεν έχω μάθει τίποτα. Δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση για το τι γίνεται, αν έχουν βρει παίκτες και εάν φεύγουμε για τον Άγιο Δομίνικο», συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιανός.

Οι «Διάσημοι» που φαίνεται να ετοιμάζουν βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο

Στο reality επιβίωσης θα πάρουν μέρος δύο ομάδες: Οι «Μαχητές» και οι «Διάσημοι». Η παραγωγή έχει προσεγγίσει ορισμένα επώνυμα πρόσωπα για να διαγωνιστών με την ομάδα των «Διάσημων» που όπως φαίνεται είναι: η Κάτια Ταραμπάνκο, η Άννα-Μαρία Βέλλη, ο Τριαντάφυλλος, η Έλενα Γαλίφα, η Αγγελική Λάμπρη, η Θωμαΐς Απέργη και η γνωστή χορογράφος Chali Jennings.

Δείτε όλα τα lifestyle νέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top