Η Λία του GNTM 3 αποκάλυψε: «Με έριξαν οι επιστροφές στο σπίτι!»

Η αλλαγή στα μαλλιά της και η σχέση της με τον Ανδρέα

Μέχρι την τελική 8άδα έφτασε η Λία στο GNTM 3 και τελικά αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο!

Το νεαρό μοντέλο από την Ουκρανία μίλησε για τη σχέση της με τον Ανδρέα, την αποχώρησή της αλλά και όλο το παρασκήνιο του διαγωνισμού «Στη Φωλιά των Κου Κου». Μάλιστα, ανανέωσε και το look της αλλάζοντας λίγο το χτένισμα στα μαλλιά της και βάφοντάς τα ένα έντονο ξανθό. Όπως είπε η ίδια στην Κατερίνα Καραβάτου δε σκοπεύει να τα μακρύνει ακόμα, αφού της άρεσε πολύ η αλλαγή που της έκαναν μέσα στον διαγωνισμό!

Λία: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το GNTM

Αναφορικά με τα σχόλια των συμπαικτών της ότι επηρεαζόταν από τον Ανδρέα η Λία απάντησε τα εξής: «Εγώ όταν κάνω πολύ παρέα με κάποιον επηρεάζομαι και παίρνω στοιχεία από εκείνον».

It’s official! Την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου ο μεγάλος τελικός του GNTM 3!

Η ίδια δε δίστασε να αποκαλύψει ότι προς το τέλος είχε κουραστεί και είχε πέσει ψυχολογικά λόγω των επιστροφών παλαιότερων παικτών στο σπίτι!

«Εντάξει όλοι αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία αλλά από τη στιγμή που είχα φτάσει ως εκεί, στεναχωρήθηκα αρκετά όταν ξαναμπήκαν».

«Ένας από τους λόγους που δεν ήθελα να γυρίσει η Ξένια είναι επειδή ξέρω ότι είναι ένα κορίτσι που μπορεί να δώσει γενικά, γιατί το ‘χει και το θέλει, έχει ένα πάθος, ήξερα ότι αν επιστρέψει θα είναι πολύ δυνατή και κάτι σαν εμπόδιο. Εγώ δεν ήθελα να ανταγωνίζομαι με κάποιον που είναι κοντά μου, γιατί μου είναι πολύ άσχημο. Όταν τρελαίνομαι, το μετανιώνω μετά. Αλλά όλο αυτό είναι μόνο για τον ανταγωνισμό», δήλωσε σχετικά με τη σχέση της με την Ξένια.

 

 

Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top