Σάλος με τις δηλώσεις της Εύης Ιωαννίδου για τη σεξουαλική παρενόχληση

Τσακώθηκαν στον «αέρα» η Σκορδά με τον Ουγγαρέζο

Ένταση επικράτησε στο «Πρωινό» το πρωί της Τρίτης με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε η Εύη Ιωαννίδου στην εφημερίδα «On time» για τη σεξουαλική παρενόχληση.

Εύη Ιωαννίδου: Υπήρξε ή όχι ζευγάρι με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Η πρώην παίκτρια του GNTM απαντώντας σε σχετική ερώτηση τόνισε: «Όχι, δεν έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση. Θεωρώ ότι αυτό είναι να μη σου τύχει, αλλά και πόσο προκαλείς εσύ θεωρώ. Αν βγάζεις ένα προφίλ πολύ χαμηλό κι όχι έντονο, νομίζω ότι το προκαλείς και εσύ πολλές φορές με τη στάση σου».

Η δήλωση της Εύης Ιωαννίδου προκάλεσε αντιδράσεις, ενώ στην εκπομπή προβλήθηκε και το ηχητικό απόσπασμα της συνέντευξης της.

«Έχει ξαναδώσει συνεντεύξεις και δεν έχει προκαλέσει με τέτοιο τρόπο. Το διαβάζω και το ξαναδιαβάζω και λέω αποκλείεται να το είπε. Δηλαδή τι; Ότι μια κοπέλα που είναι πιο έντονη, όταν δέχεται σεξουαλική παρενόχληση την έχει προκαλέσει; Μου κάνει εντύπωση πως αυτό το κορίτσι το είπε. Όχι, δε το δέχομαι να το ακούω από πουθενά. Πόσο μάλλον από μια νέα κοπέλα, από ένα όμορφο κορίτσι που έχει ταξιδέψει. Πως το λέει αυτό; Δεν το δέχομαι αυτό», είπε μετά το βίντεο η Φαίη Σκορδά

Η απάντηση της Φωτιάδη σε όσους λένε πως «πήρε» το αγόρι της φίλης της

Στη συνέχεια οι τόνοι ανέβηκαν με την παρουσιάστρια και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να διαφωνούν έντονα στον «αέρ».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top