Κι όμως ο Μουτσινάς έστειλε χριστουγεννιάτικο δέντρο στον Παπαδάκη!

Η αντίδραση του δημοσιογράφου και το βίντεο-αφιέρωμα

Σε τηλεοπτικό... Άγιο Βασίλη έχει αναδειχθεί ο Νίκος Μουτσινάς, αφού όλες (;) οι εκπομπές εξαρτούνται σε εκείνον για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό τους! 

«Λύγισε» στον αέρα ο Γιώργος Παπαδάκης

Μετά την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, σειρά είχε αυτή του Γιώργου Παπαδάκη να λάβει ένα στολισμένο δέντρο από του παρουσιαστή του «Καλό Μεσημεράκι».

Ο Γιώργος Παπαδάκης είχε αποκαλέσει ψεύτη τον Νίκο Μουτσινά στον «αέρα», καθώς είχε δηλώσει πως θα του στείλει χριστουγεννιάτικο δέντρο την περασμένη Παρασκευή και δεν το έκανε.

«Τι ψεύτης είναι ο Μουτσινάς ρε; Τι ψεύτης είναι ο Μουτσινάς; Έχουμε εδώ τόσα μηνύματα ότι είπε την Παρασκευή στην εκπομπή του ότι θα μας στείλει ένα δέντρο. Νίκο, που είναι το δέντρο; Πάρτε τηλέφωνο τον Μουτσινά. Βρες το τηλέφωνό του και ξύπνα τον. Άμα πει… κοιμάμαι, πες του ότι τον θέλει ο Παπαδάκης να του μιλήσει. Το δέντρο, θέλουμε το δέντρο. Όταν υπόσχεσαι κάτι κύριε, πρέπει να το πραγματοποιείς» είχε δηλώσει με χιούμορ ο παρουσιαστής του ANT1, με τον Μουτσινά να απαντάει το μεσημέρι της Δευτέρας: «Έχει δίκιο ο άνθρωπος. Αν με έπαιρναν τηλέφωνο όντως κοιμόμουν, γιατί είναι και η εκπομπή του αχάραγα, αλλά το δέντρο πρέπει να σταλεί! Αύριο θέλω το δέντρο να είναι στον κύριο Παπαδάκη! Βρείτε το στολίστε το! Αύριο το πρωί θα έρθουν Χριστούγεννα κύριε Παπαδάκη!». 

Η ξεκαρδιστική τηλεφωνική φάρσα του Τσαλίκη στην εκπομπή του Μουτσινά!

Τελικά, το πρωί της Τρίτης ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρου μπήκε στο πλατό του «Καλημέρα Ελλάδα», με τον Γιώργο Παπαδάκη να τον ευχαριστεί και να του αφιερώνει ένα βίντεο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top