GNTM: Ποιες κολλητές; Δε χάρηκαν και τόσο που είδαν η μία την άλλη!

Οι επιστροφές των παικτών έφεραν αναστάτωση στο σπίτι του GNTM

«Σεισμό» στο σπίτι του GNTM προκάλεσε η επιστροφή των τεσσάρων παικτών που είχαν αποχωρήσει από τον διαγωνισμό.

Ξένια, Παρασκευή, Εμμάνουελ και Ηρακλής έχουν μια δεύτερη ευκαιρία. Βέβαια, αρκετοί συμπαίκτες τους δεν είδαν με καλό μάτι αυτή την εξέλιξη.

GNTM 3: Αυτά είναι τα 4 μοντέλα που επιστρέφουν στο παιχνίδι

«Δε χάρηκα με τις επιστροφές, αλλά μου έκαναν έναν εσωτερικό σεισμό στο μυαλό μου», δήλωσε ο Έντουαρντ στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» με τον Δημοσθένη να απαντά: «Δε θα σου πω ότι πετάω από τη χαρά μου για τις επιστροφές. Δεν κάνω «Κου Κου». Όπως ήρθαν θα προσπαθήσω να ξαναπάνε σπίτι τους. Ο πιο δυνατός από τους 4 είναι ο Ηρακλής».

Ιδιαίτερα ανυπόμονος είναι και ο Ανδρέας, ο οποίος δήλωσε: «Από τη στιγμή που έχουν φύγει ήδη, σημαίνει ότι δεν είναι δυνατοί. Ψυχολογικά έχω πέσει, όχι για τις επιστροφές, αλλά επειδή αργούμε κι άλλο».

Από την άλλη πλευρά, η Λία ανέφερε πως ξενέρωσε όταν είδε να ανοίγει η πόρτα και να μπαίνουν και πάλι οι παλιοί της συμπαίκτες. Εντύπωση προκάλεσε και το γεγονός ότι η Ξένια, με την οποία ήταν κολλητές στο παιχνίδι, επέστρεψε αλλά εκείνη δε χάρηκε και μάλιστα της το είπε.

Λία- Ξένια

«Για μένα και την Παρασκευή, όλοι λίγο πολύ ξενέρωσαν. Ειδικά για εμένα. Η Λία στεναχωρήθηκε που γύρισα και μου το είπε κιόλας. Ήμασταν κολλητές μέσα στο παιχνίδι. Μπορεί και να με φοβάται λίγο».

GNTM: Η αποχώρηση του Σήφη και η αντίδραση της Μαρινέλας

Η απρόσμενη αποχώρηση του Σήφη στεναχώρησε τη Μαριαγάπη η οποία έβαλε τα κλάματα, μιας και όπως δήλωσε on camera ήταν ο αδερφούλης της στον διαγωνισμό.

GNTM 3: Σήφης ή Ανδρέας; Ποιος αποχώρησε από τον διαγωνισμό;

GNTM – Σήφης: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρησή του!

GNTM 3: Η αντίδραση της Μαρινέλας στο άκουσμα της αποχώρησης του Σήφη

Πιο φειδωλή στις δηλώσεις της ήταν η Μαρινέλα. Αν και οι δυο παίκτες είχαν έρθει πολύ κοντά η ίδια ανέφερε: «Συγκινήθηκα με την αποχώρηση του Σήφη. Ήταν ο μάγειρας του σπιτιού, τώρα θα πέσει πείνα».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»
Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 3

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top