Podcast: «Όλοι οι άνθρωποι του Προέδρου»

Τι θα συμβεί στις κρίσιμες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ;

Όλοι οι άνθρωποι του Προέδρου

Μπορεί κάποιος να διαβάσει τα «σήματα καπνού» από την άλλη μεριά του Ατλαντικού και να μας πει ποιος θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών; Ο Αντώνης Καραμπατζός και ο Γιώργος Νικολού θα το προσπαθήσουν σε συνεργασία με σημαντικούς γνώστες της αμερικάνικης πραγματικότητας.

Ο Αντώνης είναι αναπληρωτής καθηγητής στη Νομική και ο Γιώργος υποψήφιος διδάκτορας Συνταγματικού Δικαίου και όλες αυτές τις εβδομάδες παρακολουθούν τις λεπτομέρειες ενός αμφίρροπου προεκλογικού αγώνα. Και τώρα λίγο πριν την τελική αναμέτρηση Τραμπ - Μπάιντεν στο podcast «Όλοι οι Άνθρωποι του Προέδρου» σχολιάζουν όσα γίνονται στο προσκήνιο αλλά και στο παρασκήνιο.

Οι Αντώνης Καραμπατζός και ο Γιώργος Νικολού

Καλεσμένοι τους ο Στάθης Καλύβας, καθηγητής Πολιτικών Επιστημών στην Οξφόρδη, η Αλεξάνδρα Φιλήνδρα, καθηγήτρια Πολιτικής Επιστήμης στο Ιλινόις, ο Δημήτρης Κυρίτσης, καθηγητής Νομικής στο πανεπιστήμιο του Έσσεξ και ο Ευτύχης Βαρδουλάκης σύμβουλος Στρατηγικής και Επικοινωνίας.

«Όλοι οι άνθρωποι του Προέδρου»

Τι συμβαίνει στις κρίσιμες για την εκλογή στην προεδρία πολιτείες, τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις και πόσο διαφέρουν από εκείνες των εκλογών του 2016.

Το πρώτο επεισόδιο του podcast «Όλοι οι άνθρωποι του Προέδρου», με καλεσμένο τον Ευτύχη Βαρδουλάκη είναι ήδη στις παγκόσμιες πλατφόρμες. Ακούστε το εδώ:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top