GNTM – Ειρήνη: «Φάνηκα πολύ κακιά και τους ζητάω συγγνώμη»

Αποχώρησε από το GNTM και ακόμη προσπαθεί να συνηθίσει τα μαλλιά της

Η Ειρήνη Μητράκου ήταν ένα από τα κορίτσια μαζί με τη Λία που είχαν τη μεγαλύτερη αλλαγή στην εξωτερική τους εμφάνιση μετά το Makeover στο GNTM 3.

GNTM 3: Ειρήνη ή Λία… ποια από τις δύο αποχώρησε;

Το νεαρό μοντέλο δυσκολεύτηκε να αποδεχτεί τη νέα της εικόνα και όπως φαίνεται αυτό είναι κάτι που δεν έχει συνηθίσει ακόμα.

Ειρήνη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το GNTM 3!

Ειρήνη Μητράκου
«Στις φωτογραφήσεις δεν έμπαινα με το σκεπτικό ότι δε μου αρέσουν τα μαλλιά μου και θα τα πάω χάλια. Καμία σχέση, το ξέχναγα τελείως και έλεγα θα τα δώσω όλα. Δε με επηρέαζε σε καμιά φωτογράφιση το μαλλί μου. Στο makeover έδειξα έναν άλλον εαυτό. Φάνηκα πολύ κακιά και τους ζητάω συγγνώμη, αλλά δε σκεφτόμουν εκείνη την στιγμή είχα θολώσει και βρισκόμουν σε σοκ. Μου ήρθε πολύ ξαφνικό. Μου είπαν όλοι και έξω ότι είναι τέλεια και να τα κρατήσω», είπε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» μετά την αποχώρησή της από το GNTM 3.

GNTM 3: Η Ειρήνη φοράει κουκούλα μετά το Makeover και εκνευρίζει την Ίριδα!

«Προφανώς τους πιστεύω όλους ότι μου πάνε και με έχουν αναδείξει, αλλά δεν το είχα στο μυαλό ότι θα το έκανα ποτέ αυτό. Μου άρεσε πάντα να έχω μακρύ μαλλί. Το μόνο που ήθελα να αλλάξω ήταν το χρώμα, γιατί δε μου άρεσε το κόκκινο που είχα. Οπότε για το χρώμα είμαι απόλυτα ικανοποιημένη, το μήκος προσπαθώ ακόμα να το συνηθίσω.», είπε κλείνοντας η πρώην παίκτρια του διαγωνισμού ομορφιάς.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 3

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top