GNTM 3- Ίριδα: Δύο ημέρες πριν το Makeover έσπασα το χέρι μου. Πονούσα πολύ

Όσα είπε για την εμφάνιση στο ID Catwalk στους Κου Κου

Πραγματική έκπληξη ήταν η αποχώρηση της Ίριδας από το GNTM 3, αφού πολλοί πίστευαν πως είχε μέλλον στον διαγωνισμό ομορφιάς.

Από τις οντισιόν είχε καταφέρει να ξεχωρίσει, ενώ είχε αφήσει άφωνους τους κριτές με την εμφάνιση που είχε κάνει στο ID Catwalk επιλέγοντας να φορέσει πουέντ και μάσκα.

Μεγάλη ανατροπή στο GNTM 3: Δείτε ποιο μοντέλο αποχώρησε!

GNTM: H πρώτη ανάρτηση της Ίριδας μετά την αποχώρησή της

«Καμιά φορά είναι πιο εύκολο για εμένα να φοράω πουέντ από το να φοράω τακούνια. Επέλεξα το συγκεκριμένο στυλ γιατί ήθελα μέσα από όλο αυτό να δείξω την ταυτότητά του. Έτσι έχτισα σιγά σιγά εκείνη την εμφάνιση», είπε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Ιριδα -GNTM 3

«Αγχωνόμουν πολύ με τα concept και είχαν ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη», πρόσθεσε για την αποχώρησή της,

GNTM 3: Πού χτύπησε το χέρι της η Ίριδα;

Το νεαρό μοντέλο μίλησε και για τον τραυματισμό της στο χέρι, αφού στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο την είδαμε με νάρθηκα. «Όποτε είχαμε ελεύθερο χρόνο προσπαθούσα να χορεύω για να μου φεύγει και το άγχος από τις δοκιμασίες. Έτσι όπως χόρευα έκανα μία στήριξη κάτι που κάνω καθημερινά εδώ και 20 χρόνια και σχεδόν έσπασα το χέρι μου. Έγινε 2 ημέρες πριν το Makeover. Στη δοκιμασία της επιβράβευσης όταν χορεύαμε πονούσα πάρα πολύ αλλά δεν ήθελα να το αποδεχτώ».

Η ίδια δεν έκρυψε και το γεγονός ότι από την ημέρα που είχε αυτή την ατυχία κοιμόταν και ξυπνούσε με τη σκέψη του πονεμένου της χεριού, ενώ στη φωτογράφιση με τον Ηρακλή πονούσε τόσο πολύ που ούρλιαζε.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top