GNTM: H πρώτη ανάρτηση της Ίριδας μετά την αποχώρησή της

Όλα όσα δε ξέρουμε για το νεαρό μοντέλο

Την πόρτα της εξόδου από το Greece’s Next Top Model είδε η Ίριδα Παπουτσή, η οποία παρά τη δυναμική είσοδο που έκανε, τελικά δεν κατάφερε παραμείνει σταθερή στις επιδόσεις της και έτσι οι τέσσερις κριτές έκριναν ότι πρέπει να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό.

Η Ίριδα αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος έκανε μία ανάρτηση στο Instagram, στην οποία φαίνεται η ενόχλησή της. Μάλιστα, έκανε και κάποια Instagram stories στα οποία ήταν με τις φίλες της και σατίριζε την Ρασέλ.

Ποια είναι η Ίριδα

Η Ίριδα είχε ενθουσιάσει εξαρχής τους κριτές. Κατά τη διάρκεια του ID catwalk, η ίδια είχε δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό look και είχε περπατήσει φορώντας πουέντ μπροστά στους κριτές αφήνοντάς τους με ανοιχτό το στόμα.

Μεγάλη ανατροπή στο GNTM 3: Δείτε ποιο μοντέλο αποχώρησε!

Η 25χρονη χορεύτρια προσπαθούσε σε κάθε photoshooting να δίνει τον καλύτερό της εαυτό, όμως δεν έλειψαν και οι αμήχανες στιγμές. Την προηγούμενη εβδομάδα, είδαμε την Ίριδα να ξεσπάει σε κλάματα μπροστά στους κριτές, αφού εξαιτίας του Έντουαρντ, που φωτογραφίζονταν μαζί, δεν είχε καταφέρει να βγάλει το αποτέλεσμα που επιθυμούσε.

Βέβαια, καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας της μέσα στο GNTM αρκετές φορές οι κριτές της είχαν αναφέρει ότι έχει ένα περίεργο υφάκι, γεγονός που φάνηκε και στο επεισόδιο της Δευτέρας, με εκείνη και τον Δημήτρη Σκουλό να έχουν έναν έντονο διάλογο.

Η Ίριδα κατάγεται από το Αγρίνιο αλλά ζει στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος Οικονομικών Επιστημών του Α.Π.Θ., αλλά επαγγελματικά ασχολείται με τον χορό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💛

A post shared by Irida - Konstantina Papoutsi (@irida_papoutsi) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top