Elif: Η Ελίφ ξεφεύγει από τα χέρια της Βιλντάν!

Νέα εβδομάδα με καινούργιο επεισόδιο της Ελίφ στις 17:30 στο STAR

Ο Γιουνούς συνεχίζει να ταλαιπωρεί τη Μπιρτσέ.

Η Χουμεϊρά τα βάζει με τη Βιλντάν για το τίποτα και στη συνέχεια η Βιλντάν εκνευρισμένη κάνει ακριβώς το ίδιο στη Ρεϊχάν.  Όταν πηγαίνει στο δωμάτιο της ξεσπάει την οργή της στην Ελίφ.

Η μικρή το σκάει και πέφτει τρομαγμένη στην αγκαλιά της Ρεϊχάν. Η Βιλντάν έρχεται να την πάρει και η Ρεϊχάν προστατεύει την Ελίφ. Ο Κερέμ ακούει τις φωνές, τους ζητάει να σταματήσουν και θέλει να ακούει τι συνέβη από την Ελίφ.

Η Ελίφ αρχίζει να μιλάει αλλά επεμβαίνει η Βιλντάν. Εκείνη τη στιγμή επεμβαίνει η Ματσιντέ και ζητάει από τη Βιλντάν να την ακολουθήσει. Η Ρεϊχάν πηγαίνει την κατατρομαγμένη Ελίφ στην κουζίνα. Η Ματσιντέ κάνει παρατήρηση στη Βιλντάν για τελευταία φορά και της ζητάει να φροντίζει να είναι η Ελίφ χαρούμενη και να της φέρεται σαν μέλος της οικογένειας.

Η Ματσιντέ ζητάει από τη Βιλντάν να ετοιμάσει τον ξενώνα καθώς το βράδυ θα μείνει εκεί η Ελίφ με τη Ρεϊχάν. Η Βιλντάν μισεί αυτή την εντολή γιατί φοβάται μήπως η Ελίφ μιλήσει σε κάποιον.

Η Ρεϊχάν προσφέρει κουλουράκια στην Ελίφ και τον Κερέμ και όσο τρώνε ο νεαρός κάνει αστεία. Η Ελίφ νιώθει όμορφα μετά από πολύ καιρό. Η Ματσιντέ ενημερώνει τη Ρεϊχάν πως το βράδυ θα μείνει με την Ελίφ. Η Βιλντάν δεν ξέρει πως να εξηγήσει στον Ταρίκ την εντολή της Ματσιντέ σε σχέση με την Ελίφ καθώς φοβάται την οργή του.

Η Ρεϊχάν λυπάται την Ελίφ και θέλει να κάνει κάτι για το κοριτσάκι γιατί πιστεύει πως η Βιλντάν της φέρεται απαίσια.

Ο Εμιρχάν παίζει μπάλα έξω από ένα μαγαζί ενώ περιμένει την Ιντζί και ο ιδιοκτήτης του λέει να παίξει αλλού και τον διώχνει…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top