Γνωστό τηλεοπτικό πρόσωπο: «Δε γνωρίζω καθόλου ποια είναι η Μαλέσκου»

Ποιος το είπε;

Ο Νίκος Μουτσινάς είχε μπερδέψει την Ιωάννα Μαλέσκου με την Κατερίνα Καινούργιου πριν μερικές μέρες

Σε νέα του συνέντευξη στον 90,6 ΑΡΤ FM ο Νίκος Μουρατίδης μίλησε για τη ζωή του σήμερα, είπε την άποψη του για τα τρέχοντα τηλεοπτικά δρώμενα, ενώ αναφέρθηκε και στην Ιωάννα Μαλέσκου.

Νίκος Μουρατίδης Ιωάννα Μαλέσκου

Ο Νίκος Μουρατίδης πως είναι σήμερα; Είναι καλά;

Είμαι όπως όλοι μας. Λίγο αμήχανα, λίγο φοβισμένα. Αλλά έχω αποφασίσει να του κάνω δύσκολη τη ζωή του κορωνοϊού. Προσέχω πάρα πολύ! Περνάω πολύ χρόνο μόνος στο σπίτι, βγαίνω μόνο όταν υπάρχει λόγος. Διαβάζω, γράφω, έχω το μπλογκ μου που ανεβάζω άρθρα και λειτουργεί για εμένα σαν ψυχοθεραπεία!

«Δεν είναι ο Λιάγκας στην τηλεόραση; Ευτυχώς!»: Ποιος το είπε;

Γιατί δεν σας βλέπουμε στην τηλεόραση πλέον; Νιώθετε ότι δεν «πουλάτε»;

Εγώ είμαι ένας άνθρωπος του ραδιοφώνου. Έκανα πάρα πολλά χρόνια ραδιόφωνο. Στην τηλεόραση δεν δούλευα έχοντας δικιά μου εκπομπή. Δούλευα σε εκπομπές μουσικές, είκοσι επεισόδια και μετά άντε πάλι την επόμενη χρονιά! Δεν πληρωνόμουν με τον μήνα. Δούλευα στην τηλεόραση και έκανα τον κριτή σε ένα τάλεντ σόου. Πληρωνόμουν και έφευγα. Δεν είμαι άνθρωπος την τηλεόρασης. Είμαι άνθρωπος του ραδιοφώνου!

Σας λείπει η τηλεόραση;

Όχι δε μου λείπει τίποτα από την τηλεόραση. Είμαι ένας άνθρωπος που έχω μάθει στη ζωή μου να δουλεύω πολύ! Δηλαδή έκανα δυο και τρεις δουλειές συγχρόνως σε όλη μου τη ζωή. Όταν έγινε η οικονομική κρίση και πέσαμε όλοι στην ανεργία και δεν υπήρχαν δουλειές, έμεινα λιγάκι σαν ξεκρέμαστος και λέω τι θα κάνω τώρα; Έτσι λοιπόν έφτιαξα το μπλογκ μου για να έχω να απασχολούμαι, να αναρτώ άρθρα και όλα αυτά και ευτυχώς τα τρία τελευταία χρόνια κάνω και το ραδιόφωνο που σου έλεγα. Αλλά και πάλι για εμένα αυτά δεν είναι τίποτα. Από ό,τι διαβάζω και απ’ ό,τι μου λένε έχει γίνει πολύ χάλια το πράγμα στην τηλεόραση. Για να μην χρησιμοποιήσω άλλες εκφράσεις και δε μου λείπει. Βέβαια δε σου κρύβω ότι αν με πάρουν και μου πουν κάποια καλά λεφτά και στην ώρα τους. Δε φτάνουν που δίνουν ψίχουλα ποια, τους ταλαιπωρούν και να πάρουν τα χρήματα τους. Αν με πάρουν και μου πουν σε κάποιο μουσικό παιχνίδι. Μόνο αυτό με ενδιαφέρει, μπορεί και να πάω αν έχω οικονομική ανάγκη!

Νίκος Μουρατίδης Μαλέσκου ιωάννα παρουσιάστρια ποια ειναι

Στη συνέχεια της συνέντευξής του ο Νίκος Μουρατίδης ρωτήθηκε να πει την άποψή του για την «Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης», την Ιωάννα Μαλέσκου και δήλωσε: «Δε γνωρίζω καθόλου ποια είναι η Ιωάννα Μαλέσκου. Στην ψυχή της μάνας μου. Πρώτη φορά ακούω το όνομα, δεν έχω καθόλου εικόνα. Τι δουλειά κάνει; Δεν έχω ιδέα σου το ορκίζομαι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top