Ιωάννα Μαλέσκου για Νίκο Μουτσινά: «Δε χρωστώ σε κανέναν τίποτα...»

Όσα είπε η ξανθιά παρουσιάστρια

«Αντιγράφει εμφανώς τη Μενεγάκη!» - Ποια το είπε για τη Μαλέσκου

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από την πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ και ήδη προχώρησε σε δηλώσεις για τον Νίκο Μουτσινά ο οποίος την είχε βοηθήσει μέσω της δικής του εκπομπής να γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό.

Ιωάννα Μαλέσκου Νίκος Μουτσινάς

«Κάμερα σε εμένα!»: Όταν το 2016 η Ιωάννα Μαλέσκου έδινε εντολές!

«Αντιγράφει εμφανώς τη Μενεγάκη!»: Ποια το είπε για τη Μαλέσκου;

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε στο περιοδικό Τηλέραμα:

«Τον Νίκο τον αγαπώ πολύ και τον είχα γνωρίσει – πριν γίνουμε και γειτονάκια στην κοινή μας πλέον τηλεοπτική στέγη- σε παράστασή του στην Κρήτη, όπου τον απόλαυσα να ξεδιπλώνει το ταλέντο του. Δεν κατάφερα να βρεθώ ως καλεσμένη στο πλατό του γιατί η ώρα συνέπιπτε με τη δική μου ζωντανή εκπομπή, οπότε ήταν αδύνατον. Τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και περιμένω με χαρά να τον φιλοξενήσω στο “Love it”.

Δε μου αρέσει ο όρος ‘’χρωστώ’’ (ο δημοσιογράφος τη ρώτησε αν νιώθει ότι του ‘’χρωστάει’’). Γενικώς δε μου χαρίστηκε ποτέ κάτι, ούτε χρωστώ σε κανέναν τίποτα, ούτε και χρήματα (γέλια). Έπειτα, στην τηλεόραση κανείς δε ‘’χρωστά’’. Με αυτή την έννοια, ο Νίκος ‘’οφείλει’’ υλικό με στιγμές δικές μου και τόσων άλλων προσώπων, που έντυνε τη θεματολογία στην εκπομπή του; Μου “χρωστάει” (γέλια); Δεν πάνε έτσι τα πράγματα και είναι και άκομψη τοποθέτηση».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top