Γκουντάρας – Κάκκαβα: Εκτός «Καλοκαίρι #not» την επόμενη εβδομάδα!

Η on air ανακοίνωση των παρουσιαστών

Σε λίγες ημέρες ξεκινά η νέα τηλεοπτική σεζόν. Η Κατερίνα Καινούργιου θα κάνει πρεμιέρα τη  Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και ως εκ τούτου το «Καλοκαίρι #not» πήρε παράταση και για την επόμενη εβδομάδα.

Βέβαια, θα υπάρξουν αλλαγές, αφού στον «αέρα» της εκπομπής δε θα βρίσκονται ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα, μιας και θα αποχαιρετήσουν τους τηλεθεατές την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου.

Γκουντάρας: Το ατύχημα που είχε στην Κορώνη και ο φρικτός πόνος

Γρηγόρης Γκουντάρας- Νάταλι Κάκκαβα

«Εγώ με τη Νάταλι σταματάμε την Παρασκευή, γιατί αυτή ήταν η συμφωνία, γιατί έχουμε δυο παιδάκια, γιατί έχουμε κάνει έναν προγραμματισμό, γιατί η γυναίκα που μας βοηθάει στο σπίτι έχει κάνει κι αυτή τον προγραμματισμό της και πρέπει να φύγει, γιατί εγώ πρέπει μετά από 52 εβδομάδες συνεχούς καθημερινής παρουσίας νιώθω την ανάγκη ότι πρέπει να ξεκουραστώ και στις 14 του μήνα θα επανέλθω με την Κατερίνα και το ανανεωμένο Ευτυχείτε», είπε ο παρουσιαστής.

Γρηγόρης Γκουντάρας: Το ξαφνικό τηλεφώνημα στην εκπομπή από τον γιο του!

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Νάταλι Κάκκαβα, η οποία με δάκρυα στα μάτια ανέφερε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά μας που έκαναν κι αυτοί τη θυσία τους να μας αποχωριστούν, γιατί δεν έχουν συνηθίσει να μας αποχωρίζονται».

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top