Αποκάλυψη για τη «Λάμψη» - Αυτά τα χρήματα έπαιρναν οι πρωταγωνιστές

Όσα είπε η «Σάντρα» σε συνέντευξή της

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι #ΝΟΤ» μίλησε το πρωί της Πέμπτης η Λουκία Παπαδάκη, η οποία αποκάλυψε πόσα χρήματα έπαιρναν οι βασικοί ηθοποιοί στην περιβόητη «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου.

«Αν είχα μια καραμπίνα θα σε είχα καθαρίσει!» Απείλησαν Ελληνίδα ηθοποιό

«Είχε φτιάξει ο μακαρίτης και αείμνηστος ο Νίκος Φώσκολος ένα χαρτί, διότι έπρεπε να είμαι στη Θεσσαλονίκη για τις παραστάσεις και ταυτοχρόνως να κατεβαίνω δύο μέρες στην Αθήνα για να κάνω τα γυρίσματα της Λάμψης. Ήταν Δεκέμβριος και θα ήμουν για δύο μήνες στη Θεσσαλονίκη. Και μέσα σε όλα που είχε γράψει στο χαρτί, είχε και όρο να μη χιονίσει στο αεροδρόμιο Μακεδονία και να μην αποκλειστεί από τα χιόνια. Και κάποια στιγμή λέμε ότι είχαμε κάνει συμβόλαιο με τον Θεό» είπε η ηθοποιός, κάνοντας στη συνέχεια μια μεγάλη αποκάλυψη για τους μισθούς των πρωταγωνιστών. «Το βασικό καστ της σειράς έπαιρνε από 1 εκατομμύριο δραχμές και πάνω» παραδέχτηκε.

Λίνα Μαρκάκη: Δείτε πώς είναι σήμερα η πρωταγωνίστρια της «Λάμψης»!

Για τις νέες… εισόδους και τα ριάλιτι στην τηλεόραση, η άλλοτε σατανική «Σάντρα» δήλωσε: «Δε σχολιάζω ποτέ πρόσωπα που δεν ξέρω και δεν έχω δει τη δουλειά τους. Το πεδίο στην τηλεόραση είναι ανοικτό για όλους, να δοκιμάσουν, να δοκιμαστούν και να κριθούν. Αυτό που ζητώ από τους ανθρώπους της τηλεόρασης είναι να μιλάνε σωστά τα ελληνικά. Αντιπαθώ τα ριάλιτι. Δεν ξέρω τι θέση έχει το Big Brother το 2020».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top