Κάκκαβα: Η αποκάλυψη για τον Λιάγκα και τη φημολογούμενη νέα του σύντροφο

«Γιατί έχω και εγώ τους δικούς μου paparazzi» είπε χαρακτηριστικά η Ναταλί

Μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το περιοδικού «ΟΚ!» με τον Γιώργο Λιάγκα να κάνει σκαφάτες διακοπές στα Κουφονήσια με νέα μελαχρινή συνοδό, πολύ είναι το «σούσουρο» που γίνεται για το νέο αυτό ειδύλλιο.

Γιώργος Λιάγκας: Με κούκλα μελαχρινή σύντροφο στα Κουφονήσια!

Κάκκαβα Η αποκάλυψη για τον Λιάγκα και τη φημολογούμενη νέα του σύντροφο

Κάκκαβα Η αποκάλυψη για τον Λιάγκα και τη φημολογούμενη νέα του σύντροφο

Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης, η Ναταλί Κάκκαβα έκανε μια αποκάλυψη on air για το ταξίδι που έκανε ο γνωστός παρουσιαστής και πρώην σύζυγος της Φαίης Σκορδά στο νησί της Σκιάθου και τη φημολογούμενη νέα σύντροφό του.

Ναταλί Κάκκαβα: Ξέσπασε σε κλάματα on air - Τι συνέβη;

«Να πω και εγώ ένα αποκλειστικό; Γιατί έχω και εγώ τους δικούς μου paparazzi. Θα σας πω για τον Γιώργο Λιάγκα. Δεν είναι με τη νέα του φημολογούμενη σύντροφο στη Σκιάθο. Είναι με τον Θέμη Γεωργαντά και μια πολύ γνωστή μακιγιέζ. Με την Γωγώ Νικηφοράκη. Τι έγινε βρε Γιώργο; Μας έχεις μπερδέψει. Εθεάθη χθες να συντρώγει με τον Θέμη Γεωργαντά και την Γωγώ Νικηφοράκη, χωρίς τη νέα του φημολογούμενη σύντροφο», είπε η Ναταλί Κάκκαβα στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Not».

Από την πλευρά του, ο Γρηγόρης Γκουντάρας θέλησε να κάνει μια παρέμβαση και είπε: «Παιδιά συγγνώμη, μπορεί να τρώει με τον Θέμη και μπορεί η σύντροφος να είχε μια διάρροια και να έμεινε στο δωμάτιο. Δεν ξέρεις. Μπορεί να είναι μαζί και να μην εμφανίζονται. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν είναι ή όχι μαζί. Μπορεί να είναι, μπορεί να μην είναι. Εμείς πάντως, οι δικοί μας paparazzi, τους είδαν να συντρώγουν. Τον Θέμη, τη Γωγώ, και τον Γιώργο Λιάγκα».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top