Ναταλί Κάκκαβα: Ξέσπασε σε κλάματα on air - Τι συνέβη;

Αφορμή στάθηκε ένα βίντεο

Με αφορμή τα γενέθλιά του πατέρα της Ελένης Χατζίδου, Τριαντάφυλλου Χατζίδη, στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» προβλήθηκε ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε τον κ. Χατζίδη να τραγουδάει «Με σκότωσε γιατί την αγαπούσα».

Η Ναταλί Κάκκαβα συγκινήθηκε τόσο με το βίντεο και ξέσπασε σε κλάματα, με την Ελένη Χατζίδου να σηκώνεται και να σπεύδει αμέσως να την αγκαλιάσει.

«Να είστε καλά, να τους έχετε και να τους αγαπάτε παιδιά, συγγνώμη», είπε με δάκρυα στα μάτια η Ναταλί Κάκκαβα, ενώ ο σύζυγός της, Γρηγόρης Γκουντάρας και ο Ετεοκλής Παύλου ευχήθηκαν ευθύς αμέσως στον μπαμπά της Ελένης Χατζίδου και πέρασαν σε άλλο θέμα.

Η Ναταλί Κάκκαβα είχε μιλήσει για την προσωπική της ζωή στο  «The 2night Show»

Να θυμίσουμε, πως η Ναταλί Κάκκαβα βρέθηκε καλεσμένη πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή «The 2night Show» και εξήγησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως η μοναδική οικογένεια που έχει είναι ο σύζυγος και τα παιδιά της, καθώς η ίδια δεν έχει ούτε γονείς, ούτε αδέρφια.

Ναταλί Κάκκαβα: Αποκάλυψε ότι είχε χωρίσει με τον Γρηγόρη Γκουντάρα

«Είμαι ένα δέντρο χωρίς ρίζες. Δεν έχω κανέναν, ούτε γονείς, ούτε αδέρφια, ούτε ξαδέρφια. Μόνο τον Γρηγόρη! Τα παιδιά είναι η συνέχειά σου. Όλοι έχουμε ανάγκη να ξέρουμε ότι προερχόμαστε από κάπου και ανήκουμε και κάπου. Τα παιδιά μας είναι η συνέχειά μας, τα παιδιά έχουν εμάς. Κι εγώ κάποιες φορές θα ήθελα να ξέρω ότι ανήκω κάπου. Κι ευτυχώς αυτό το ρόλο τον έχει πάρει ο Γρηγόρης», είχε πει χαρακτηριστικά η Ναταλί Κάκκαβα.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top