Elif: Η Ελίφ είναι πολύ στεναχωρημένη για την ασθένεια του Σελίμ

Μη χάσετε με τίποτα το επεισόδιο της Τετάρτης στις 17:30 στο STAR!

Η Αϊλά είναι συνεχώς αφηρημένη και ο Μουράτ καταλαβαίνει πως κάτι της συμβαίνει. Η Αϊλά του λέει πως όλα είναι καλά. Η Λεϊλά λέει το σχέδιο της στον Γιαχιά.  

Η Ζεϊνέπ έχει ναυτία και υποψιάζεται πως είναι έγκυος. Η Αλιγιέ λέει στη Μελέκ και τη Σιταρέ να πουν στον Γιουσούφ να έρθει για δείπνο γιατί είναι μέρες που δεν τον έχουν δει. Πιστεύει πως ο Γιοσούφ έχει κάποιο πρόβλημα. Η Σιταρέ της λέει πως έχει πολλές δουλειές να τακτοποιήσει.

Ο Γιουσούφ βλέπει τη Μελέκ στο δρόμο για τη δουλειά της και της λέει πως δεν περιμένει κάποια απάντηση και ζητάει συγνώμη αν τα λόγια του την πλήγωσαν, αλλά δεν μπορούσε να κρύβει πια τα αισθήματά του.

Η Αλιγιέ κοιτάζει οικογενειακές φωτογραφίες και δείχνει στον Σελίμ μια φωτογραφία του αδελφού του. Του λέει πως το να χάνεις ένα γιο είναι το χειρότερο πράγμα στον κόσμο. Ο Σελίμ νιώθει απαίσια και φεύγει.  

Η Λεϊλά συναντάει τη Μελέκ και της κάνει μια πρόταση για δουλειά. Της λέει πως ο ξάδελφός της Γιάχια έχει εργοστάσιο σε μια κοντινή πόλη και πως θέλει να συνεργαστεί με έμπειρούς ανθρώπους. Θέλει να τη συστήσει στον Γιάχια κι αν συμφωνήσει να γίνει στο εργοστάσιό του διευθύντρια. Η Μελέκ αρνείται αλλά η Λεϊλά επιμένει να συναντηθεί πρώτα μαζί του και μετά να δώσει την οριστική της απάντηση.

Η Ζεϊνέπ δε βρίσκει τον Σελίμ.Τηλεφωνεί στον Γιουσούφ κι εκείνος της λέει πως δεν ξέρει που είναι αλλά θα τον ψάξει.

Ο Γιουσούφ αναζητώντας τον Σελίμ, βλέπει την Ελίφ να κάθεται μόνη σε ένα παγκάκι στο πάρκο και τη ρωτάει τι της συμβαίνει. Η Ελίφ του λέει όλα όσα άκουσε στο νοσοκομείο για τον Σελίμ. Τώρα ο Γιουσούφ ξέρει την αλήθεια και προσπαθεί να ηρεμήσει τη μικρούλα.

Η Αϊλά είναι μόνη στο σπίτι και την επισκέπτεται ο Τσεϊχούν (Κάαν). Της λέει πως θέλει να της μιλήσει και εκείνη πανικοβάλλεται. Ο Τσεϊχούν (Κάαν) της μιλάει γλυκά αλλά η Αϊλά του ζητάει να φύγει. Φεύγοντας ο Τσεϊχούν (Κάαν) πέφτει πάνω στον Μουράτ και δικαιολογεί την παρουσία του λέγοντας πως ήρθε να δει τον Βεϊσέλ.  

Ο Γιουσούφ βρίσκει τον Σελίμ και του λέει πως ξέρει την αλήθεια για την υγεία του. Ο Σελίμ σοκάρεται και ο Γιουσούφ του εξηγεί πως η Ελίφ άκουσε την αλήθεια στο νοσοκομείο. Ο Γιουσούφ του ζητάει να είναι δυνατός και πως μαζί θα καταφέρουν να ξεπεράσουν αυτό το πρόβλημα.

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top