Elif: Ο Σελίμ χάνει ξανά τις ασθήσεις του μπροστά στην Ελίφ και την Ιντζί!

Δείτε το νέο επεισόδιο της Ελίφ την Τρίτη στις 17:30

Η Μελέκ και ο Γιουσούφ σκέφτονται ο ένας τον άλλο. Ο Σελίμ πηγαίνει την Ελίφ και την Ιντζί στο πάρκο. Έχει αποδεχθεί το γεγονός πως θα πεθάνει και θέλει να περάσει όμορφες στιγμές με την οικογένειά του.  

Η Λεϊλά πηγαίνει στο μαγαζί του Γιουσούφ και η Σιταρέ της λέει να σταματήσει να προσπαθεί να τον κερδίσει. Η Λεϊλά κάνει πως δεν καταλαβαίνει και η Σιταρέ της λέει ξεκάθαρα πως ο Γιουσούφ αγαπάει τη Μελέκ. Η Λεϊλά φεύγει χωρίς να πει κουβέντα.

Ο Τσεϊχούν (Κάαν) σταματάει την Αϊλά στο δρόμο και της λέει πως ξέρει ότι περιμένει το παιδί του και ότι ακόμα τον αγαπάει. Η Αϊλά το αρνείται.

Η Ελίφ και η Ιντζί παίζουν με τον Σελίμ στο πάρκο αλλά εκείνος χάνει πάλι τις αισθήσεις του. Τα κορίτσια ζητούν βοήθεια. Ο Σελίμ μεταφέρεται στο νοσοκομείο και εκεί συνέρχεται. Ο γιατρός θέλει να τον υποβάλει σε εξετάσεις αλλά ο Σελίμ του λέει πως δεν χρειάζεται γιατί ξέρει ήδη ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο. Η Ελίφ το ακούει αλλά όταν βλέπει τον θείο της δε λέει κουβέντα. Είναι πολύ λυπημένη αλλά συμπεριφέρεται φυσιολογικά.

Η Λεϊλά σκέφτεται τα λόγια της Σιταρέ. Αν και είχε άρνηση για όλα, ξέρει πως η Σιταρέ έχει δίκιο. Θέλει να βγάλει από την καρδιά της τον Γιουσούφ αλλά δεν μπορεί.

Ο Σελίμ επιστρέφει με τα κορίτσια σπίτι και τους ζητάει να μην πουν τίποτα για ότι έγινε. Στο δείπνο η Αλιγιέ μιλάει για το μέλλον και ο Σελίμ νιώθει άσχημα. Δεν ξέρει για πόσο καιρό ακόμα θα καταφέρει να κρύψει από όλους την αλήθεια για την υγεία του.

Η Λεϊλά νιώθει απελπισμένη και καταστρώνει ένα νέο σχέδιο. Τηλεφωνεί σε έναν άντρα, τον Γιαχιά και τον καλεί για δείπνο.  

Ο Σελίμ επισκέπτεται τον Γιουσούφ και εκείνος καταλαβαίνει πως κάτι τον απασχολεί. Ο Σελίμ όμως δε μιλάει για τον πρόβλημά του ούτε στον Γιουσούφ.

Ο Γιουσούφ λέει στον Ορχάν πως δεν μπορεί να μείνει στο σπίτι με την οικογένεια Εμίρογλου μέχρι να του απαντήσει η Μελέκ.

Ο Γιαχιά είναι ξάδελφος της Λεϊλά και όταν πηγαίνει σπίτι της τη ρωτάει για ποιο λόγο τον κάλεσε.

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top