Δημήτρης Μπέλλος: Γνώρισε τους γονείς της Μαρίας - Πώς τον αποκαλούν

Έγινε και αυτό το βήμα! Τι ακολουθεί;

O Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη, που γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν μέσα στον διαγωνισμό του MasterChef 4 μίλησαν στην κάμερα του ‘’Happy Day’’ για τη σχέση τους, με τον γοητευτικό μάγειρα να αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων, πως έχει γνωρίσει τους γονείς της Μαρίας.

Δημήτρης Μπέλλος - Μαρία Μπέη: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους!

«Έχω γνωρίσει τους γονείς της Μαρίας. Της δίνω συμβουλές για την εμφάνισή της. Της έχω πει να μην βάφεται μέρα μεσημέρι σαν να πηγαίνει σε γάμο ή σαν να πηγαίνει για καφέ στη Θεσσαλονίκη, είμαστε στην Αθήνα. Δε σκέφτηκα ποτέ να χρησιμοποιήσουμε μια σχέση για να προχωρήσουμε και να παιχτεί τηλεοπτικά… Η Κατερίνα ήρθε από τη Γερμανία, είδε εμάς πρώτα και μετά βγήκε με τον Τζον και τον Βαρθαλίτη. Άλλο να είμαι φιλικός και να κάνουμε χαβαλέ και άλλο το να ‘’κολλάω’’ σε όλες, υπάρχει μεγάλη διαφορά» ανέφερε ο Δημήτρης Μπέλλος.

Νταλιάνης: «Ο Μπέλλος είναι αρκετά έξυπνος για να τον σύρει μια γυναίκα»

MasterChef: Αυτά είναι τα επόμενα βήματα των αγαπημένων παικτών!

Η όμορφη Μαρία είπε με τη σειρά της: 

«Η μαμά μου ήρωα τον ανεβάζει ήρωα τον κατεβάζει τον Δημήτρη. Ο μπαμπάς μου ρωτάει απλά αν με προσέχει. Ο Δημήτρης δε μιλούσε στο MasterChef. Ήμουν εγώ που μιλούσα και όταν πηγαίναμε σπίτι, μου κρατούσε μούτρα και γκρίνιαζε. Οπότε βγήκε αυτό, ότι η Μαρία προσπαθεί να επιβληθεί στον Δημήτρη και ότι γκρινιάζω όλη την ώρα. Ένα 22χρονο δεν μπορεί να σέρνει από τη μύτη έναν 30χρονο».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top