Νταλιάνης: «Ο Μπέλλος είναι αρκετά έξυπνος για να τον σύρει μια γυναίκα»

Η... σπόντα για τη σχέση των συμπαικτών του

Στην κάμερα του «Καλοκαίρι not» μίλησε ο  πρώην διαγωνιζόμενος του MasterChef, Κώστας Νταλιάνης και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην εμπειρία του στον μαγειρικό διαγωνισμό αλλά και στους συμπαίκτες του.

Πρώην παίκτης του MasterChef: «Με χτύπησε αυτοκίνητο! Το πόδι μου όλο...»

«Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία, αλλά δε θα μπορούσα να το ξαναζήσω, ήταν πολύ αγχωτικό για μένα. Περίμενα ότι θα αποχωρήσω και το ήθελα κιόλας. Απλά έρχονται κάποιες στιγμές στη ζωή μου που θέλω να σταματήσω να διαγωνίζομαι και να αγωνίζομαι για κάτι.

Δημήτρης Μπέλλος - Μαρία Μπέη: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους!

Ήταν πολλά μικρά πραγματάκια που συνέβαιναν κατά καιρούς και τα οποία με ώθησαν να σταματήσω να αγωνίζομαι για κάτι που ήθελα πάρα πολύ. Κάποιοι άνθρωποι τα βρίσκουν στη ζωή τους και κάποιοι άλλοι όχι. Ο Σταυρής και ο Ηλίας δεν τα βρήκαν. Όλοι είχαν στρατηγική μέσα στο παιχνίδι, εκτός από μένα» είπε αρχικά ο Νταλιάνης και στη συνέχεια τόνισε για τον Δημήτρη Μπέλλο: «ο Δημήτρης είναι αρκετά έξυπνος για να τον σύρει μια γυναίκα (ενν. Μαρία Μπέη) από τη μύτη. Νομίζω ότι το έκανε εσκεμμένα για να κερδίσει κάτι που ήθελε. Δεν ξέρω αν θα άλλαζα κάτι στο παιχνίδι, νομίζω ότι όσες φορές και να πήγαινα το ίδιο θα έκανα».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top