Πρώην παίκτης του MasterChef: «Με χτύπησε αυτοκίνητο! Το πόδι μου όλο...»

Ποιος έκανε αυτή την αποκάλυψη;

Η αποχώρηση του Κώστα από το MasterChef 4

Ένας από τους αγαπημένους παίκτες που πέρασαν από τον φετινό διαγωνισμό του MasterChef αφήνοντας το στίγμα τους ήταν ο Κώστας Νταλιάνης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Konstantinos Dalianis Official (@dalianis.konstantinos) on

 

Ο νεαρός σεφ έδωσε συνέντευξη στην Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό «YouWeekly» και μίλησε για τα παιδικά του χρόνια αλλά και για ένα ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητο.

Στο σπίτι σου ποιος μαγειρεύει καλύτερα;

Από τότε που ήμουν μικρός η γιαγιά μου μαγείρευε πάρα πολύ ωραία και καθόμουν και τη χάζευα την ώρα που έφτιαχνε τα φαγητά. Πάντα με γοήτευε να βλέπω τι μπαίνει μέσα στις κατσαρόλες.

MasterChef: Κώστας ή Γιώργος; Ποιος αποχώρησε!

Οπότε από μικρός ήξερες τι επάγγελμα θα ακολουθούσες;

Μικρός δεν ήξερα τι θέλω να κάνω, ακόμη και τώρα δεν ξέρω! (γέλια) Στη ζωή μου δεν κυνηγάω τίποτε, αφήνω εκείνη να με πηγαίνει! Στο σχολείο δεν ήμουν καλός μαθητής, πάντα οι καθηγητές με έβγαζαν έξω και έπαιρνα αποβολή ή έκανα σκασιαρχείο, γενικά οι γονείς μου δεν ήταν περήφανοι που πήγαινα σχολείο (γέλια).

Η μαμά σου δε σε μάλωνε;

Στην αρχή της ναι, μετά της έλεγα ότι πάω στο σχολείο και κάποια στιγμή σταμάτησε να πιστεύει ό,τι της έλεγα. Ακόμη και όταν της είπα ότι πήγα στην οντισιόν στο παιχνίδι δε με πίστεψε. Της έχω κάνει, όμως, πολλές πλάκες στο παρελθόν, γι' αυτό δεν με πιστεύει. Κάποια στιγμή τής είπα ψέματα ότι με χτύπησε αυτοκίνητο. Και όταν μια άλλη μέρα πράγματι με χτύπησε αυτοκίνητο στον δρόμο εκείνη δεν το πίστεψε. Περπατούσα πεζός σε μια διάβαση στην Αλίμου και ήρθε ένα αυτοκίνητο με ταχύτητα πάνω μου. Σηκώθηκα, όμως, όρθιος πιστεύοντας ότι δεν έχω πάθει τίποτε αλλά ξαφνικά είχε διπλώσει όλο μου το πόδι και έτρεχε αίμα. Ευτυχώς, όμως, όλα πήγαν καλά.

Μεγαλώνοντας θεώρησα τα ταξίδια ως ωραίο τρόπο διαφυγής, μου άρεσε η θάλασσα και έτσι έβαλα στο μηχανογραφικό ως επιλογή τη Σχολή Εμποροπλοιάρχων όπου και πέρασα. Στο πρώτο έτος έκανα και το πρώτο μου ταξίδι ως δόκιμος ανθυποπλοίαρχος και πέρασα πολύ ωραία, ταξιδεύαμε από τη Ρωσία και την Ουκρανία μέχρι την Αίγυπτο. Στο δεύτερο ταξίδι τελείωσε η περιπέτεια, δεν το έβρισκα τόσο γοητευτικό το επάγγελμα. Πήγα τότε στον καπετάνιο του καραβιού και του ζήτησα να με απαλλάξει. Του είπα ότι αν δεν με αφήσει, θα φύγω κολυμπώντας από το καράβι! Επιστρέφοντας πήγα φαντάρος και στην Κάρπαθο, και στη θητεία μου ήμουν στο μαγειρείο του στρατώνα και μαγείρευα. Έτσι αποφάσισα να πάω μετά σε σχολή μαγειρικής.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top