Elif: Το αυτοκίνητο της Αρζού πέφτει στον γκρεμό και ανατινάζεται!

Μη χάσετε το συνταρακτικό επεισόδιο την Τρίτη στις 17:30 στο STAR

Η Ελίφ μιλάει για μια άλλη γυναίκα, που την απήγαγε κι όχι την Αρζού. Η Λεϊλά ακούει τα λόγια της και πανικοβάλλεται.

Ο Γιουσούφ αναζητά την Αρζού παράλληλα με την αστυνομία. Ο Σελίμ φοβάται πως τώρα που η Αρζού δεν έχει τίποτα άλλο να χάσει, μπορεί να κάνει κάτι τρομερό και ζητάει από τη Ζεϊνέπ να προσέχει.  

Η Αρζού βλέπει την αστυνομία κι αλλάζει κατεύθυνση. Ο Γιουσούφ είναι και εκείνος στην περιοχή και βλέπει την Αρζού και το όχημα της αστυνομίας να τη κυνηγά. Ο δρόμος που έχει πάρει είναι δύσβατος και με γκρεμούς. Λίγο αργότερα βλέπουν το αυτοκίνητο της να ανατινάζεται.

Η αστυνομία θεωρεί πως είναι νεκρή, καθώς δεν μπορεί βγει από το φλεγόμενο όχημα ζωντανή. Ο Γιουσούφ πάλι έχει τις αμφιβολίες του. Η οικογένεια Εμίρογλου αναρωτιέται ποια ήταν η γυναίκα, που απήγαγε την Ελίφ.

Ο Γιουσούφ γνωρίζει καλά την Αρζού και ξέρει πως η αυτοκτονία δεν είναι κάτι που θα το επέλεγε. Ξέρει πως το μόνο που θέλει η Αρζού είναι να υποφέρει η Μελέκ και η οικογένεια Εμίρογλου  Αυτή η σκέψη δεν βγαίνει από το μυαλό του, αλλά η αστυνομία είναι σίγουρη πως η Αρζού είναι νεκρή. Στο τέλος το πιστεύει και ο Γιουσούφ. Ο Γιουσούφ ανακοινώνει στην οικογένεια Εμίρογλου τα νέα για τον θάνατο της Αρζού. Όλοι σοκάρονται!

Οι Αρχές αναζητούν το πτώμα της Αρζού. Ο Σελίμ δεν πείθεται για τον θάνατο της αν δε δει το πτώμα της, διαφορετικά δε θα είναι ποτέ σίγουρος. Το πρόβλημα όμως που τους απασχολεί τώρα είναι να βρουν τη γυναίκα, που απήγαγε την Ελίφ.

Ο Γιουσούφ κάνει ερωτήσεις στην Ελίφ για αυτή τη γυναίκα και για το μέρος, που την κρατούσε και το κοριτσάκι δίνει κάποια πληροφορία, που ίσως φανεί σημαντική για τον εντοπισμό της.

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top