Stars System: Πώς θα μας επηρεάσει η Έκλειψη Σελήνης

Οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στην εκπομπή της στις 13:00 στο Star

Η έκλειψη Σελήνης, που πραγματοποιείται το πρωί της 5ης Ιουλίου στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, είναι το θέμα της εβδομάδας για το «Stars System».

Η Άση Μπήλιου αναλύει ποια δεκαήμερα ζωδίων θα δεχτούν τη μεγαλύτερη επιρροή και σε ποιους τομείς της καθημερινότητας θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. 

 Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου

Είναι η τελευταία έκλειψη, που γίνεται στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου για τα επόμενα αρκετά χρόνια και όσοι έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο των παρορμητικών ζωδίων θα νιώσουν έντονα την επιρροή της. Εντάσεις, ανατροπές και πολλές αλλαγές σε σχέδια και οικονομικούς όρους, είναι μερικά από τα σενάρια της συγκεκριμένης έκλειψης, που φέρνει στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα. 

Καλεσμένη του «Stars System» η πολυτάλαντη Κατερίνα Στικούδη. Η εκρηκτική Κριός, που ξεδιπλώνει όλο το ταπεραμέντο της στο νέο της τραγούδι, αναφέρεται στην τεράστια αγάπη, που τη δένει με τον σύζυγό της. Εξομολογείται τη στιγμή που ένιωσε πως κάποιο τρίτο πρόσωπο προσπάθησε να μπει ανάμεσα τους και αποκαλύπτει τον τρόπο που το χειρίστηκε. Η πανέμορφη τραγουδίστρια, παρουσιάστρια, μοντέλο και ηθοποιός αναφέρθηκε στην κριτική, που έχει δεχτεί όλα αυτά τα χρόνια σε κάθε βήμα της, αλλά και στους φόβους, που ένιωσε την περίοδο των περιοριστικών μέτρων, λόγω της πανδημίας. 

Αυτά και άλλα πολλά στο Stars System, το Σάββατο 4 Ιουλίου στις 13:00.

 

Δείτε όλες τις εκπομπές Stars System

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top