Σκορδά: Χειροκρότησε στον αέρα της εκπομπής της τη Μενεγάκη

Ο διάλογός τους στο Instagram μετά το μεγάλο φινάλε της Ελένης

Η Φαίη Σκορδά δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί μέσα από την εκπομπή της στην τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια μετά από 30 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στην ελληνική τηλεόραση αποφάσισε να βάλει μια άνω τελεία στην καριέρα της και να αποσυρθεί την επόμενη τηλεοπτική χρονιά.

Έγραψε το φινάλε της η Ελένη Μενεγάκη – Έριξε την αυλαία μετά από 30 χρόνια

Ελένη Μενεγάκη: Το φιλί στον Μάκη της - Μας έδειξε πρώτη φορά τα παιδιά της

Η Φαίη μίλησε το πρωί της Πέμπτης για την Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της και μάλιστα τη χειροκρότησε στον αέρα:

«Σε κάποια στιγμή έκανα αυτό το story δεν άντεξα. Ήθελα να της πω ευχαριστώ συναδερφικά, όχι επί προσωπικού ή για κάποιον άλλο λόγο. Συναδελφικά, γιατί όταν ξεκίνησα υπήρχε και χάραξε έναν δικό της δρόμο. Μετά είπε post πρέπει να το κάνω, να το ανεβάσω να το δει. Όσα χρήματα και να βγάλεις από μια δουλειά, όση αγάπη και να πάρεις νομίζω είναι ωραίο να αισθάνεσαι ότι έκανε και έδωσε κάτι. Από τη δική μου την πλευρά ως παρουσιάστρια, θεωρώ ότι έκανε πολλά και την ευχαριστούμε πολύ. Θα το ανεβάσω post και δεν με νοιάζει ότι και αν πούνε. Νομίζω ότι και η ίδια το εκτίμησε και ο κόσμος και της αξίζει ένα χειροκρότημα».

Η στιγμή που η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από το στούντιο της εκπομπής της!

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, το μεσημέρι της Τετάρτης, αφού παρακολούθησε το φινάλε της ωραίας Ελένης, έκανε μία ανάρτηση στο Instagram, θέλοντας να δείξει πόσο τη σέβεται και τη θαυμάζει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ήσουν , είσαι και θα είσαι μια και μοναδική 💖 @elenimenegaki

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda) on

«Ήσουν , είσαι και θα είσαι μια και μοναδική». Η Ελένη Μενεγάκη, λοιπόν, απάντησε δημόσια στη Φαίη, γράφοντας: «Κι εγώ σας αγαπώ! Φαίη σ’ ευχαριστώ».

Μενεγάκη-Σκορδά
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top