Το GNTM 3 έρχεται με καινοτομίες, εκπλήξεις, αλλαγές και...Wild Card!

Τι είπε για τις οντισιόν στους Κου Κου ο Δημήτρης Σκουλός

Σε λίγους μήνες το GNTM 3 έρχεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Ο τρίτος κύκλος του διαγωνισμού ομορφιάς επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του Star και θα είναι ανανεωμένο και με πολλές αλλαγές.

GNTM 3: Ζενεβιέβ και Καγιά στα παρασκήνια των audition!

Αρχικά, θα υπάρχει το ID Catwalk. «Αφού τα παιδιά πέρασαν από την κριτική επιτροπή και τα πέρασαν στην επόμενη φάση, ακολουθεί το bootcamp. Εκεί τα παιδιά θα κληθούν να περάσουν σε δεκάδες μπροστά από την κριτική επιτροπή αγόρια και κορίτσια με μια μοναδικότητα. Οι ίδιοι οι παίκτες θα φτιάξουν τα μαλλιά τους, θα επιμεληθούν το μακιγιάζ τους, θα κάνουν το styling μόνοι τους, δεν θα παρέμβει κανείς από την ομάδα του GNTM, θα περπατήσουν ανά δεκάδες μπροστά από την κριτική επιτροπή κι εκεί θα ολοκληρωθεί η πρώτη φάση του bootcamp».
Εκτός όμως από το ID Catwalk θα υπάρχει ακόμα μια καινοτομία η Wild Card. Η Τζώρτζια Γεωργίου πήρε την κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και βρέθηκε στις εγκαταστάσεις που γυρίζεται το GNTM.

GNTM 3: Τι είναι το ID Catwalk που θα δούμε φέτος;

Εκεί συνάντησε τον Δημήτρη Σκουλό ο οποίος είπε ότι οι οντισιόν πήγαν πάρα πολύ καλά. «Είδαμε μια πολύ όμορφη παλέτα μοντέλων από αγόρια και κορίτσια. Έχω την αίσθηση ότι θα δυσκολευτούμε πολύ φέτος. Έγινε χαμός από συμμετοχές. Είχαμε πολύ ωραία αγόρια και κορίτσια», είπε ο κριτής του GNTM.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος της εκπομπής έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το τι είναι η  Wild Card. «Είναι 4 κάρτες που έχουν στην κατοχή τους οι κριτές. Μπορεί για παράδειγμα ένας διαγωνιζόμενος να έχει 3 όχι, αλλά ένας κριτής να χρησιμοποιήσει τη Wild Card και έτσι να τον κρατήσει στον διαγωνισμό. Έτσι γίνεται ανατροπή του αποτελέσματος. Ο κάθε κριτής έχει το δικαίωμα να τη χρησιμοποιήσει μόνο μία φορά».
 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»
 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top