Κατερίνα Γκαγκάκη: Σταματάω από την τηλεόραση

Η συγκινητική εξομολόγηση για υον θάνατο του πατέρα της

Αυτή η χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για την Κατερίνα Γκαγκάκη τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Η συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα μιλώντας στην εκπομπή  Μεσάνυχτα ανέφερε πως ήταν μια «μαύρη» σεζόν για εκείνη, στην οποία ήρθε να προστεθεί και ο θάνατος του πατέρα της, ο οποίος τη στεναχώρησε.

«Λίγο πριν συμβούν όλα αυτά τα τερατώδη και πρωτόγνωρα για όλους μας, θεωρούσα ότι το 2020 ήταν μια χρονιά εξαιρετικά καλή χρονιά για μένα. Μέχρι και τον Φεβρουάριο θεωρώ ότι το πάλευα. Η αλήθεια είναι ότι από τον Μάρτιο και μετά πέρασε μια χιονοστιβάδα και με πήρε μαζί της. Αισθάνομαι καλύτερα, αλλά ήταν μια "μαύρη" χρονιά για μένα και την έχω βγάλει από το μυαλό μου. Όλο αυτό που συνέβη σε όλους μας και ο θάνατος του μπαμπά μου, νομίζω με απόλυτη βεβαιότητα, έχασα τον κόσμο και το λέω και εν μέρει ντρέπομαι. Έχω ζήσει κι άλλον έναν θάνατο, έχασα και τη μαμά μου και προσπαθώ να τα ισορροπήσω στο μυαλό μου, που πονάω τώρα και σκέφτομαι αν την αδικώ τώρα, την αγαπούσα λιγότερο; Εμένα αυτή η χρονιά μου πήρε το κέντρο της ζωής μου» είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη με βουρκωμένα μάτια.

Αποχωρεί από την τηλεόραση η Κατερίνα Γκαγκάκη

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Γκαγκάκη ανακοίνωσε πως αποφάσισε να σταματήσει από την τηλεόραση και να μη συνεχίσει τη νέα τηλεοπτική σεζόν. «Αποφάσισα ότι αυτός είναι ο δρόμος μου, η ενασχόλησή μου με τα κοινά και νομίζω ότι μπορώ να προσφέρω πολύ σημαντικά πράγματα. Η τηλεόραση, στο σημείο που είναι αυτή τη στιγμή, εμένα δεν μου ταιριάζει κι εγώ δεν της ταιριάζω, βάζω άνω τελεία. Θα σταματήσω, δε θα συνεχίσω στην τηλεόραση τη νέα σεζόν. Η δική μου συμφωνία ήταν να τελειώσει τον Ιούνιο. Και για μένα ήταν πολύ ξεκάθαρο ότι αυτό το θέμα θα τελείωνε για να κάνω κάτι άλλο. Φέτος προσπάθησα να συνδυάσω δύο πράγματα που δεν συνδυάζονται. Το ένα ήταν η τοπική αυτοδιοίκηση και το άλλο μια καθημερινή εκπομπή. Θεωρούσα ότι και τα δύο τα… ‘χω, αλλά αυτός ο συνδυασμός δεν ήταν έξυπνος, ήταν αφελής. Ήταν ελλιπής κρίση από μέρους μου. Και η ελλιπής κρίση πρέπει θα διορθωθεί»,

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top