K2: Μη χάσετε το μεγάλο φινάλε της σειράς

Συντονιστείτε στο Star στις 23.50 για να δείτε τα δύο τελευταία επεισόδια

Μια ακόμη ιστορία για ένα πλούσιο κορίτσι και τον σωματοφύλακά του; Όχι σε αυτή την περίπτωση. Όλοι ζουν με πόνο. Ένας άντρας, που ορκίζεται να μην αγαπήσει και να μην εμπιστευθεί ξανά.

Ένα κορίτσι, που θέλει να χρησιμοποιήσει την αγάπη με λάθος τρόπο. Μια γυναίκα, που εγκατέλειψε την αγάπη και “αγκάλιασε” το κακό.
Ένας φιλόδοξος άντρας, με φανταχτερή εμφάνιση και σκοτεινά κίνητρα. Τέσσερις ασυνήθιστοι χαρακτήρες, που ζητάνε μόνο ένα πράγμα: εκδίκηση. Όμως η ζωή έχει πάντα τα δικά της σχέδια…

Περίληψη επεισοδίων 15 &16 Δευτέρα 30/6
Ο Σουόνγκ-γουόν συναντά τη Γιου-ζιν και ζητά το "Ένατο Σύννεφο”  ενώ ο Γουάν-σου ζητά την κάρτα μνήμης. Ο Γουάν-σου έχει μαζί του μια βόμβα και λέει ότι θα την καταστρέψει μόνο όταν πάρει αυτό που θέλει. Ο Ζε-χα προσποιείται ότι είναι πρόθυμος να παραδώσει την κάρτα μνήμης στον Γουάν-σου για ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Ο Ζε-χα φεύγει από τη Γιου-ζιν λέγοντας της ότι για να γίνει ευτυχισμένη θα πρέπει να φύγει από αυτό το μέρος και επίσης να εγκαταλείψει τον “Καθρέφτη”.

Η Γιου-ζιν, η οποία έχει συμπαθήσει τον Ζε-χα, τον αποχαιρετά επιφυλακτικά. Η Γιου-ζιν χρησιμοποιεί τον “Καθρέφτη” για να κερδίσει ένα πλεονέκτημα έναντι των εισβολέων και απειλεί τον επικεφαλής του JSS, αναγκάζοντάς τον να αυτοκτονήσει. Τώρα η Γιου-ζιν και ο Σουνγκ- γουόνγκ κάθονται για να διαπραγματευτούν τι θέλουν.

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς «K2»

Ο Γουάν-σου σκοπεύει να προδώσει τον Ζε-χα και να τον σκοτώσει όταν εκείνος αποκαλύψει που είναι η κάρτα μνήμης, αλλά αποτυγχάνει καθώς ο Ζε-χα ήταν προετοιμασμένος για μια τέτοια εξέλιξη. Ο Ζε-χα αποφασίζει να συναντηθεί με τον Γουάν-σου για να παραδώσει κρυφά την κάρτα μνήμης, αλλά αποκαλύπτει τις αληθινές προθέσεις του στον Σε-ζουν και τον αρχηγό Τζου: να σκοτώσει τον Γουάν-σου και να αποκαλύψει το περιεχόμενο της κάρτας μνήμης  δημόσια, να  εμποδίσει τον Σουνγκ-γουόν να αποκτήσει το “Ένατο Σύννεφο” και να σώσει τη ζωή της Γιου-ζιν. Ο Ζε-χα μπαίνει στο δωμάτιο πανικού του Γουάν-σου αλλά εκείνος δεν είναι εκεί. Αποδεικνύεται ότι ο Γουάν-σου κρατάει όμηρο την Αν-να και ζητά την κάρτα μνήμης για την απελευθέρωσή της. Ένας απρόβλεπτος σύμμαχος εμφανίζεται και βοηθάει την Αν-να να ξεφύγει, ξυπνώντας της μνήμες από τη νύχτα, που πέθανε η μητέρα της και συνειδητοποιώντας μια αλήθεια…

Ο Ζε-χα βρίσκει την Αν-να και είναι περιτριγυρισμένοι από τους άντρες του Γουάν-σου. Ο Σε-ζουν πηγαίνει στο “Ένατο Σύννεφο” για να πάρει την κάρτα μνήμης, λέγοντας στη Γιου-ζιν πως τη χρειάζεται για να σώσει την Αν-να, παρόλο που ίσως αυτό του κοστίσει την προεδρία. Η Γιου-ζιν του ομολογεί επιτέλους ότι δεν σκότωσε εκείνη τη Χιέ-ριν και οι δυο τους φαίνεται τελικά να τα βρίσκουν. Ο Σουνγκ-γουόν αποκαλύπτει ότι έχει όπλο και απειλεί να πυροβολήσει την Αν-να, αν η Γιου-ζιν δεν παραδώσει την κάρτα μνήμης. Η Γιου-ζιν δεν το κάνει και ο Σουνγκ-γουόν πυροβολεί εκείνη. Η επόμενη θα είναι η Αν-να, λέει στον Σε-ζουν και εκείνος του δίνει την κάρτα μνήμης. Η βόμβα, που ο Σουνγκ-γουόν έφερε μαζί του στο “Ένατο Σύννεφο”, δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί και απομένουν λίγα μόνο λεπτά μέχρι να εκραγεί. Ο Γουάν-σου διατάζει την αστυνομία να κλείσει το κύκλωμα ηλεκτρικής ενέργειας στη JSS. Αν όσοι βρίσκονται εκεί πεθάνουν αυτή τη στιγμή, θα είναι ο μόνος που θα γνωρίζει την εμπειρία του στο Ιράκ και ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία. Ο Σε-ζουν, η Γιου-ζιν και η Αν-να έχουν παγιδευτεί  επειδή έχει διακοπεί η ηλεκτρική ενέργεια και επιτέλους μιλάνε από καρδιάς. Η Γιου-ζιν λέει στην Αν-να ότι ο πατέρας της, ο πρώην πρόεδρος του ομίλου JB, ανακάλυψε την ύπαρξη της Χιέ-ριν και τη σκότωσε. Η Γιου-ζιν τον παρακάλεσε να μην το κάνει και όταν εκείνη έφτασε εκεί ήταν πολύ αργά. Λέει ότι θα μπορούσε να καλέσει ασθενοφόρο, αλλά δεν το έκανε - έτσι είναι εν μέρει υπεύθυνη για το θάνατο της Χιε-Ριν και λέει στην Αν-να ότι έζησε μια ζωή χειρότερη από εκείνη του πατέρα της από εκείνη την ημέρα και μετά. Ο Ζε-χα μπαίνει στο “Ένατο Σύννεφο”, όπου είναι όλοι παγιδευμένοι, με ένα σχοινί για να τους τραβήξει.

Ο Σουνγκ-γου βγαίνει πρώτος και μετά πετάει το σχοινί, ώστε κανείς άλλος να μην μπορεί να ξεφύγει, αλλά χωρίς να το γνωρίζει, η κάρτα μνήμης έχει πέσει από την τσέπη του και βρίσκεται πια στα χέρια της Αν-να. Ο Ζε-χα λέει ότι ο μόνος τρόπος για να ξεφύγουν από την έκρηξη είναι να κόψουν τα καλώδια στο ασανσέρ για να το κάνουν να πέσει βαθύτερα στο έδαφος. Όλοι μπαίνουν στο ασανσέρ, αλλά ο Σε-ζουν αποφασίζει την τελευταία στιγμή να μείνει πίσω με τη θανάσιμα τραυματισμένη Γιου-ζιν . Οι δύο συμφιλιώνονται τελικά πριν από το θάνατό τους. Η Αν-να και ο Ζε-χα σώζονται και η Αν-να παίρνει την κληρονομιά των γονιών της. Ο Ζε-χα και η Αν-να είναι τελικά επιτέλους ευτυχισμένοι και χαρούμενοι μαζί αφού έχουν εκδικηθεί τον Σουνγκ-γουόν και τον Γουάν-σου,  αποκαλύπτοντας τις πληροφορίες της κάρτας μνήμης  στο κοινό….

•    Στα κορεάτικα μπαίνει πρώτα το επίθετο και μετά το όνομα σε 2 συλλαβές, π.χ.  στο όνομα Κιμ Ζε-χα, το “Κιμ” είναι το επίθετο και το Ζε-χα είναι το όνομα του ήρωα.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του STAR

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top