K2: Συντονιστείτε στο STAR για το νέο, διπλό επεισόδιο!

Απολαύστε καινούργια επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 24:00

Μια ακόμη ιστορία για ένα πλούσιο κορίτσι και τον σωματοφύλακά του; Όχι σε αυτή την περίπτωση. Όλοι ζουν με πόνο. Ένας άντρας, που ορκίζεται να μην αγαπήσει και να μην εμπιστευθεί ξανά.

Ένα κορίτσι, που θέλει να χρησιμοποιήσει την αγάπη με λάθος τρόπο. Μια γυναίκα, που εγκατέλειψε την αγάπη και “αγκάλιασε” το κακό.
Ένας φιλόδοξος άντρας, με φανταχτερή εμφάνιση και σκοτεινά κίνητρα.

Τέσσερις ασυνήθιστοι χαρακτήρες, που ζητάνε μόνο ένα πράγμα: εκδίκηση. Όμως η ζωή έχει πάντα τα δικά της σχέδια…

 
Περίληψη επεισοδίων 13 &14 Δευτέρα 29/6

Ο Σε-ζουν πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου, κατά την οποία παραδέχεται ότι ερωτεύτηκε τη μητέρα της Αν-να όταν ήταν και οι δύο ελεύθεροι αλλά οι περιστάσεις τους χώρισαν. Παρόλο, που ήταν αρχικά πληγωμένος,  η σημερινή σύζυγός του, Γιου-ζιν ήταν αυτή, που τον βοήθησε να συνέλθει και να ανοίξει έτσι ο δρόμος για την  πολιτική του καριέρα. Εξηγεί πως η Χιέ -ριν, η μητέρα της Αν-να, επέστρεψε στην Κορέα μετά το γάμο του και απείλησε να  τον εκθέσει δημόσια με την παράνομη κόρη του, Αν-να, για την ύπαρξη της οποίας δεν είχε ιδέα μέχρι τότε και ότι η Χιέ-ριν αυτοκτόνησε όταν ο ίδιος δεν υπέκυψε στον εκβιασμό της. 

Η Γιου-ζιν καταστρώνει ένα νέο σχέδιο. Ο Σε-ζουν ομολογεί στην Αν-να ότι η συνέντευξη τύπου ήταν ένα μεγάλο ψέμα. Η Χιέ-ριν ποτέ δεν τον εκβίασε και ούτε αυτοκτόνησε. Η Αν-να είναι θυμωμένη επειδή ο Σε-ζουν σπιλώνει το όνομα της μητέρας της και τώρα γνωρίζει με σιγουριά ότι νοιάζεται περισσότερο για την πολιτική του καριέρα παρά για εκείνη ή τη μητέρα της, και του δηλώνει ότι δεν θέλει να τον ξαναδεί.

Η Αν-να πηγαίνει να επισκεφθεί τον τάφο της μητέρας της όταν, προς μεγάλη της έκπληξη, εμφανίζεται η Γιου-ζιν. Η Γιου-ζιν της εξηγεί πως μοιάζουν καθώς είχε επίσης μια μητριά και συνεχίζει λέγοντάς της πως θα μπορούσε να έχει μια «καλή» ζωή αν επέλεγε να απομακρυνθεί. Ωστόσο, η Αν-να αρνείται και η Γιου-ζιν την προειδοποιεί ψυχρά πως εάν συνεχίσει να ψάχνει τις συνθήκες θανάτου της Χιε-ριν και να εναντιωθεί στη θέλησή της, θα φροντίζει να έχει μια τραγική ζωή. Εν τω μεταξύ, ο Ζε-χα κάνει μια ιδιωτική συμφωνία με τον Σε-ζουν. Ξέρει κάτι, που θα βοηθήσει τον Σε-ζουν να κερδίσει τις εκλογές και την αγάπη της κόρης του, υπό μία προϋπόθεση όμως: αποκαλύπτοντας τον δολοφόνο της Χιέ-ριν. Όταν ο Σε-ζουν συμφωνεί, ο Ζε-χα του λέει ότι υπάρχει απόλυτη απόδειξη ότι ο Γουάν-σου συμμετέχει σε έναν μεγάλο διεφθαρμένο οργανισμό. Η Γιου-ζιν ανακαλύπτει ότι ο Ζε-χα αναζητά τον γιο του σημερινού προέδρου της χώρας, ο οποίος είναι νευροχειρουργός και ήταν εθελοντής στο Ιράκ. Αποκαλύπτεται ότι ο νευροχειρουργός έχει μια κάρτα μνήμης, που περιέχει σημαντικές πληροφορίες - αυτή είναι η απόλυτη απόδειξη, που ανέφερε ο Ζε-χα στον Σε-ζουν, καθώς όποιος καταφέρει να έχει στην κατοχή του αυτή την κάρτα μνήμης θα κερδίσει τον προεδρικό αγώνα…

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς «K2»

Ο Ζε-χα κυνηγά τον νευροχειρουργό μαζί με τους άντρες του Γουάν-σου, που θέλουν επίσης την κάρτα μνήμης. Ο Ζε-χα τραυματίζεται, αλλά καταφέρνει να πάρει την κάρτα μνήμης και να κρυφτεί. Ο Γουάν-σου, ο οποίος έχει τον έλεγχο της αστυνομίας, στέλνει τον αστυνομικό επίτροπο στην JSS για να κάνει έρευνα. Είναι αποφασισμένος να μην επιτρέψει η κάρτα μνήμης να καταλήξει στα χέρια της Γιου-ζιν. Ο τραυματισμένος Ζε-χα βρίσκεται στο “Ένατο σύννεφο” και η Αν-να πηγαίνει να τον δει κλαίγοντας. Συνειδητοποιεί ότι ο Ζε-χα θα συνεχίσει να κινδυνεύει για να την προστατεύσει και τελικά αποφασίζει να δεχθεί την  προσφορά της Γιου-ζιν και να φύγει για να ζήσει τη ζωή της. Θα φύγει από τη χώρα με αντάλλαγμα την ασφάλεια του Ζε-χα, την οποία υπόσχεται η Γιου-ζιν να εξασφαλίσει.

Ο Ζε-χα ανακτά τις αισθήσεις του και λέει στη Γιου-ζιν ότι πράγματι έκλεψε την κάρτα μνήμης, αλλά δεν πρόκειται να τη δώσει σε εκείνη. Θα την κρατήσει για να προστατεύσει τον  εαυτό του και την Αν-να.  Η Γιου-ζιν ξαφνιάζεται δυσάρεστα καθώς νόμιζε ότι ήταν πιστός σε εκείνη. Ο Σουνγκ-γουόνγκ διαπραγματεύεται με τον Γουάν-σου καθώς στο παρελθόν ήταν ξανά στην ίδια πλευρά στη συνεργασία τους στο Ιράκ. Θα συνεργαστούν κάτω από δύο προϋποθέσεις, ο Σουνγκ-γουόνγκ να πάρει  τον έλεγχο του “Ένατού Σύννεφου” και ο Γουάν-σου την κάρτα μνήμης. Ο επικεφαλής της JSS συμφωνεί να πάει με το μέρος του Σουνγκ-γουόνγκ, οπότε κατευθύνονται στα κεντρικά γραφεία της JSS για να διεισδύσουν στο “Ένατό Σύννεφο”…  

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του STAR

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top