Δημήτρης Μπέλλος: «Συμπαίκτρια με εκδικήθηκε γιατί δεν το παίξαμε ζευγάρι!»

Πριν προκύψει η σχέση με τη Μαρία

Μια ιδιαίτερα πικάντικη αποκάλυψη έκανε ο Δημήτρης Μπέλλος στο περιοδικό «ΥOU Weekly!», σε σχέση με το παρασκήνιο του MasterChef.

Δημήτρης Μπέλλος: Μίλησε πρώτη φορά για τη συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη

«Ο λόγος που κρατήθηκα μέσα στο παιχνίδι ήταν η Μαρία, διαφορετικά θα είχα φύγει. Έλεγε ο Γιώργος ότι κρυβόμουν πίσω από τα φουστάνια της Μαρίας. Ποιος, ο Γιώργος που είχε συνέχεια στα χέρια του τη φωτογραφία της Λότους και έλεγε συνέχεια το μωρό μου» είπε για τον συμπαίκτη του που κοντραρίστηκαν αρκετά μέσα στο παιχνίδι.

Παράλληλα, εξομολογήθηκε κάτι που μας άφησε με το στόμα ανοικτό: «Υπήρξε κοπέλα συμπαίκτριά μου η οποία με πλησίασε πριν μπούμε στο σπίτι του MasterChef και μου είχε προτείνει να κάνουμε το ζευγάρι για να μας παίζουν στην τηλεόραση. Της απάντησα με ένα ξερό ΄θα δούμε’. Εννοείται πως με εκδικήθηκε με τα κοσμητικά επίθετα με τα οποία με χαρακτήριζε στη συνέχεια. Με στόλισε σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο! Δε θα πω το όνομά της! Δεν είναι δύσκολο» είπε.

MasterChef Μαρία: Η πρώτη της κοινή φωτογραφία με τον Μπέλλο

Τη συνέντευξη δε γινόταν να μη σχολιάσει η Κατερίνα Καραβάτου που είχε καλεσμένους στους «Κου Κου» τον Δημήτρη και τη Μαρία.

Μπορεί ο νεαρός σε φνα μην αποκάλυψε ποια του έκανε τη συγκεκριμένη πρόταση, ωστόσο, όλων το μυαλό πηγαίνει στη Μαριάννα, που σε κάποια φάση του παιχνιδιού τον «στόλιζε» για τα καλά!

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top