Δημήτρης Μπέλλος: Μίλησε πρώτη φορά για τη συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη

«Ήμουν κόκκινος… δεν ήξερα τι γινόταν γύρω μου!»

Στην κάμερα των «Κου Κου» και τον Γιώργο Κρικοριάν μίλησε το πρωί της Δευτέρας ο Δημήτρης Μπέλλος

Ο πρώην διαγωνιζόμενος του MasterChef παίζοντας beach volley, αναφέρθηκε πρώτη φορά στην πολυσυζητημένη πρόταση συνεργασίας που του είχε κάνει στο παρελθόν η Ελένη Μενεγάκη.

MasterChef Μαρία: Η πρώτη της κοινή φωτογραφία με τον Μπέλλο

«H Ελένη Μενεγάκη είναι θεά. Ήμουν 21 χρονών και δούλευα στη Θεσσαλονίκη. Το μαγαζί ήταν πίτα και μου λένε πως "έρχεται η Μενεγάκη". Λέω: "Παιδιά τι να κάνουμε; Το ίδιο φαγητό θα βγάλουμε”. Ήρθε ο σερβιτόρος και μου είπε πως η Ελένη Μενεγάκη θέλει να γνωρίσει τον μάγειρα» δήλωσε αρχικά ο νεαρός σεφ.

«Με κοιτάζει η θεά Ελένη Μενεγάκη και μου λέει: “Αχ μικρός είσαι εσύ”. Λέω “ναι”. Εγώ ήμουνα κόκκινος, δεν ήξερα τι γινόταν γύρω μου. Μου είπε αν θέλω δουλειά κι ότι ήθελε να συνεργαστούμε. Μου είπε να της δώσω το τηλέφωνό μου. Με πήρε κάποια στιγμή νομίζω. Δεν απάντησα ποτέ κι εκεί έσβησε. Δεν απάντησα γιατί νομίζω ότι κοιμόμουν. Μου είχε πει κάτι για νησί... Για την Άνδρο. Ποτέ δε θα μάθουμε» συμπλήρωσε ο Δημήτρης.

Για τη σχέση του με τη Μαρία ξεκαθάρισε: «Έχουν περάσει 3 μήνες, τα πάμε αρκετά καλά με τη Μαρία. Τώρα είναι πολύ καλή και δουλειές κάνει στο σπίτι, σκουπίζει, μαγειρεύει, σιδερώνει, τα πάντα».

Πολύ γέλιο στο MasterChef - Οι φιναλίστ τρόλαραν τη σχέση Μπέλλου-Μαρίας

«Δεν ισχύει ακόμα η αισθητική επέμβαση. Έκανα κάποιες θεραπείες γιατί είχα τριχοφάγο και φαινόταν. Μου έχουν γίνει προτάσεις για αυτό και μπορεί να το κάνω να βάλω μαλλιά γιατί στα 30 αρχίζει και γυαλίζει η καράφλα. Στις κάμερες το είδα» απάντησε για την αισθητική επέμβαση που του... φόρτωσαν!

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top