MasterChef 4: Το μήνυμα του Σταύρου Βαρθαλίτη για τον Πάνο Ιωαννίδη

Τον ευχαρίστησε… από καρδιάς!

Ο Σταύρος απάντησε στα πικρόχολα tweets μαζί με τη μαμά του!

Δεν έχει σταματήσει να ευχαριστεί όσους τον βοήθησαν να φτάσει στον τελικό και να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο του MasterChef 4.

Σταύρος Βαρθαλίτης: Η νέα ανάρτηση και το «ευχαριστώ» στους κριτές

Λίγες ώρες πριν, ο Σταύρος Βαρθαλίτης ευχαρίστησε ξεχωριστά τον μέντορά του Πάνο Ιωαννίδη για την ευκαιρία που του 'δωσε να μπει στο παιχνίδι.

Σταύρος - Σταυρής: Οι φιναλίστ του MasterChef στο εστιατόριο του Κοντιζά

«Πάνος Ιωάννιδης, το όνομα του μέντορα μου που μου έδωσε μια θέση στην ομάδα του και στο παιχνίδι. Χωρίς αυτή την ευκαιρία δε θα είχα μπορέσει να ξεδιπλώσω όλο αυτό το απαράμιλλο χιούμορ και τη μαγειρική τρέλα που αγαπήσατε και εκτιμήσατε επειδή ήταν η αλήθεια μου! Σε ευχαριστώ πολύ σεφ από καρδιάς!», έγραψε ο νέος Έλληνας MasterChef στο Instagram, ποστάροντας φωτογραφία του με τον γνωστό σεφ και κριτή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@ioannidispanos Το όνομα του μέντορα μου που μου έδωσε μια θέση στην ομάδα του και στο παιχνίδι. Χωρίς αυτή την ευκαιρία δεν θα είχα μπορέσει να ξεδιπλώσω όλο αυτό το απαράμιλλο χιούμορ και τη μαγειρική τρέλα που αγαπήσατε και εκτιμήσατε επειδή ήταν η αλήθεια μου! Σε ευχαριστώ πολύ σεφ από καρδιάς! #MasterChefGr #masterchef #foodie #foodman #erwtasalitis #creative #hardwork

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stavros Varthalitis (@stavrosvarthalitis) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top