Ελένη Μενεγάκη: Η διευκρίνιση για την αποχώρησή της από την τηλεόραση 

Ποιο θα είναι το μέλλον των συνεργατών της;

Να διευκρινίσει τα πράγματα σε σχέση με την αποχώρησή της από την τηλεόραση, θέλησε η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Τριτης, με αφορμή το τηλεφώνημα τηλεθεάτριας που της ευχήθηκε «καλή συνέχεια».

Απίστευτο - Δείτε πώς θα ήταν η Ελένη Μενεγάκη… άντρας!

Η παρουσιάστρια ενημέρωσε πως μόνο εκείνη αποχωρεί από την τηλεόραση και όχι οι συνεργάτες της, οι οποίοι θα συνεχίσουν να εργάζονται κανονικά.

«Καλή συνέχεια, είστε η καλύτερη παρέα μας. Θα μας λείψετε αλλά εύχομαι να είσαστε όλοι σας καλά και είστε πάντα ευτυχισμένοι, ο καθένας με την οικογένειά του», είπε η τηλεθεάτρια.

Ελένη Μενεγάκη: Ανακοίνωσε το τέλος της εκπομπής της!

Τότε η Ελένη, δράττονας της ευκαιρίας ξεκαθάρισε: «Λοιπόν, για να μην γίνονται και μπερδέματα, επειδή το “θα μας λείψετε” το έχω ακούσει και άλλες φορές, η μόνη που βγαίνει εκτός είμαι εγώ. Τα παιδιά θα τα βλέπετε. Δεν ξέρω αν θα είναι στην ίδια εκπομπή, σε άλλες εκπομπές σε αυτό το κανάλι ή σε άλλο. Πάντως θα τα βλέπετε στην τηλεόραση, είμαι η μόνο που βγαίνει εκτός. Η παρέα βεβαίως σπάει αλλά τα παιδιά θα υπάρχουν. Απλά να το διευκρινίσω γιατί επειδή το ακούω κάθε φορά και λέω πρέπει να το διορθώσω κάποια στιγμή. Δεν θέλω να νομίζουν ότι επειδή φεύγω εγώ, φεύγουμε όλοι. Μόνο εγώ φεύγω, όλοι οι άλλοι εδώ θα είναι».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top