Τελικός MasterChef: Ζωντανά η ανακοίνωση του νικητή - Σταύρος ή Σταυρής;

Συντονιστείτε την Τετάρτη 17/6 στις 21.00 στο Star για τον μεγάλο τελικό!

Ο Σταύρος και ο Σταυρής, βάζουν τις ποδιές του τελικού και τα δυνατά τους, και είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα, ώστε να κατακτήσουν την πολυπόθητη νίκη, σε έναν συγκλονιστικό τελικό! 

Δείτε απόψε live απόψε τον μεγάλο τελικό στις 21:00 στο Star

Είναι οι δύο καλύτεροι μάγειρες και κατάφεραν, μετά από δεκάδες δοκιμασίες και σχεδόν 5 μήνες, να ανταπεξέλθουν στις ατελείωτες απαιτήσεις του μαγειρικού διαγωνισμού και να φτάσουν εκεί, που από την αρχή είχαν θέσει ως προσωπικό στόχο: στον μεγάλο τελικό του MasterChef 4! 

Η μαγειρική στο MasterChef μοιάζει με έναν αγώνα μετ’ εμποδίων. Εμπόδια, που κάνουν κάθε έναν από τους διαγωνιζόμενους κάθε φορά ακόμα πιο δυνατό σε μαγειρικό σθένος αλλά και σε ετοιμότητα μέσα στις κουζίνες. Μέσα από κάθε δοκιμασία στον διαγωνισμό, εκείνοι που φτάνουν στον τελικό νιώθουν μια μοναδική ικανοποίηση. 

Δείτε το πρώτο μέρος του τελικού!

Πολλοί χαρακτήρες διαμορφώνονται προς το καλύτερο και η μαγειρική ευφυΐα των παικτών καλλιεργείται. Το βέβαιο είναι πως οι δύο φιναλίστ, Σταύρος και Σταυρής, αγγίζουν ένα όνειρο, που και οι 24 παίκτες του διαγωνισμού είχαν εξ αρχής ως στόχο. 

Σήμερα όμως, Τετάρτη 17 Ιουνίου στις 21:00, τα πάντα είναι έτοιμα για την ανάδειξη του επόμενου MasterChef της Ελλάδας! 

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται με χαμόγελο τους δύο φιναλίστ για την τελική, μαγειρική μάχη. Για ακόμα μια σεζόν, οι τρεις διακεκριμένοι chef, έχουν την τιμή να παρουσιάσουν και να ζήσουν μια πολύ δυνατή στιγμή, παρέα με τους φιναλίστ αλλά και τον κόσμο, που παρακολούθησε όλον αυτό τον καιρό το MasterChef 4 από το σπίτι.

Λίγο μετά τις 23:00 έρχεται σε ζωντανή μετάδοση, η ανακοίνωση του νικητή από το πλατό του MasterChef. 

Η κορυφαία στιγμή του MasterChef 4 έχει πλέον φτάσει! 

Ποιος θα καταφέρει να κερδίσει τον τίτλο του MasterChef 4 και το έπαθλο των 50.000 ευρώ; 

Σταύρος ή Σταυρής ; 

Καλή επιτυχία και ας κερδίσει ο καλύτερος! 

 

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 4
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top