Υρώ Μανέ: Ποια είναι η σχέση της με τους ηθοποιούς απ'τα «Εγκλήματα»;

Τι είπε για τον καβγά με έναν από τους συμπρωταγωνιστές της;

Η Υρώ Μανέ γύρισε για λίγο το χρόνο πίσω και μίλησε για την εποχή που πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη σειρά «Εγκλήματα».

Η ηθοποιός θυμήθηκε και σε έναν καβγά που είχε με έναν από τους συμπρωταγωνιστές της τονίζοντας πως τα έχει αφήσει όλα πίσω και προχωρά μπροστά.

Επιστρέφουν τα «Εγκλήματα»; Η απάντηση της Μανέ!

 «Όλα ο καιρός τα απαλύνει, όλα αμβλύνονται και όλα έρχονται στο θετικό. Οπότε, όταν σου έχει χαρίσει η πορεία σου μια τόσο ωραία στιγμή, το θεωρώ μεγάλη μιζέρια να κάτσω να πω… Ούτε καν το θυμάμαι πια… Δε με αφορά, έχει τελειώσει. Ότι έγινε, έγινε. Ω γέγονε, γέγονε και πάμε παρακάτω. Στο θέατρο είναι σκληρό να υπάρχουν άσχημες σχέσεις ανάμεσα στους συντελεστές, στην τηλεόραση δεν είναι. Επειδή έχεις να κάνεις κάθε μέρα με τον άλλον. Είναι ζωντανό, είναι άλλο. Στην τηλεόραση μπορεί ο σκηνοθέτης να σου κάνει ένα πλάνο που να μην είσαι καν εκεί», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Dot».

Λίγα λεπτά αργότερα δήλωσε πως δεν έχει κρατήσει επαφές με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές του σήριαλ. «Αυτή είναι η λογική της δουλειάς. Ξέρεις ότι αυτό θα τελειώσει οπότε δεν επενδύεις σε σχέσεις με τους συναδέλφους».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top