Elif: Η Αρζού κρυφακούει την Γκόντζα και καταλαβαίνει τα σχέδιά της!

Τη Δευτέρα στις 17:30 δείτε ένα ακόμα συναρπαστικό επεισόδιο της Ελίφ

O Ερκούτ τηλεφωνεί στην Γκόντζα για να ζητήσει μια χάρη και εκείνη ξαφνιάζεται. Καθώς μιλάνε τους ακούει η Αρζού. Τώρα ξέρει πως η Γκόντζα θυμάται τα πάντα.

Ο Γιουσούφ συμπεριφέρεται φιλικά στη Λεϊλά αν και εκείνη είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του. Ο Γιουσούφ της κρατάει το χέρι και της λέει πως θα είναι δίπλα της σε ό,τι χρειαστεί.

Ο Ονούρ έρχεται να δει τη Λεϊλά κρατώντας λουλούδια και τη βλέπει μαζί με τον Γιουσούφ. Πιστεύει πως έχουν σχέση και όταν φεύγει ο Γιουσούφ, ο Ονούρ λέει στην Λεϊλά πως τελειώσανε. Η κοπέλα προσπαθεί να του εξηγήσει αλλά εκείνος δεν ακούει κουβέντα.

Η Λεϊλά του λέει πως είναι σκλάβος των προκαταλήψεων του και εκείνος της απαντάει πως εκείνη είναι σκλάβα στο παρελθόν.  

Η Αρζού καταλαβαίνει πια πως η Γκόντζα έχει κάποιο σχέδιο.

Η Ελίφ βλέπει τους γονείς της φίλης της Τζεϊντά να έρχονται να την πάρουν από το σχολείο και νιώθει περίεργα. Νοσταλγεί έναν πατέρα στη ζωή της.  

Η Αρζού κάθεται ανήσυχη και κλειδωμένη στο δωμάτιό της. Όταν έρχεται ο Ουμίτ, ανοίγει την πόρτα της αφού πρώτα τη διαβεβαιώνει πως είναι μόνος του. Η Αρζού του λέει πως η Γκόντζα παίζει μαζί τους καθώς ξέρει πως θυμάται τα πάντα. Ο Ουμίτ ξαφνιάζεται από τα λόγια της και δεν μπορεί να παραδεχθεί ότι το ξέρει από καιρό. Λέει στην Αρζού πως υπερβάλλει αλλά εκείνη είναι σίγουρη πως η Γκόντζα θέλει το κακό της.

Όταν η Γκόντζα της φέρνει τα χάπια της, η Αρζού συμπεριφέρεται σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Η μητέρα της Λεϊλά και του Ονούρ δεν έχουν ιδέα για τον καυγά του ζευγαριού. Η Λεϊλά αναπολεί τη στιγμή που ο Γιουσούφ της έπιασε το χέρι. Δεν μπορεί να σταματήσει να τον σκέφτεται. Ο Μουράτ εξακολουθεί να δουλεύει ως κούριερ αλλά φαίνεται πως μεταφέρει κάτι παράνομο. Ο πατέρας της Αϊλά τον χρησιμοποιεί για τις βρώμικες δουλειές του.

Η Αϊλά διαισθάνεται κάτι και ρωτάει τον πατέρα της αλλά εκείνος το αρνείται. Ο Μουράτ δεν έχει ιδέα για το τι μεταφέρει.  

Η Σιταρέ επιστρέφει στον Ερκούτ το πακέτο, που της είχε δώσει για να τοποθετήσει στο αυτοκίνητο του Σελίμ και του ζητάει να την αφήσει ήσυχη. Ο Ερκούτ της λέει πως δεν θα είναι εύκολο. Η Σιταρέ του λέει πως δεν βλέπει πια τον Σελίμ. Εκείνη τη στιγμή όμως της τηλεφωνά ο Σελίμ αλλά η κοπέλα δεν απαντάει.

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top