Το «Εύγε!» της Ελένης Μενεγάκη στον Σωτήρη Τσιόδρα!

«Αχρείαστος να είστε κύριε Τσιόδρα στο μέλλον!»

Δεν μπορούσε μέσα από την εκπομπή της την Τετάρτη να αφήσει ασχολίαστο το χθεσινό «αντίο» του Σωτήρη Τσιόδρα, η Ελένη Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη: Η επιστροφή της κόρης της, Μαρίνας, στο σχολείο

«Θέλω να ξεκινήσω με τον κύριο Τσιόδρα και το χθεσινό αντίο. Ότι μιλάμε για έναν επιστήμονα που βοήθησε πάρα πολύ όλους εμάς να βγούμε από αυτό το απρόβλεπτο πράγμα που βγήκε μπροστά μας. Και ενώ έχοντας αυτόν τον ρόλο, θέλω να πω πως ένας άνθρωπος που δεν είναι της τηλεόρασης, έπρεπε να δουλέψει μέσα από την τηλεόραση» είπε η Ελένη για τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας.

«Και κατάφερε να κερδίσει τον κόσμο σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Μας έδωσε και λίγο ψυχή ο κύριος Τσιόδρας. Υπάρχουν πολλοί ικανοί επιστήμονες. Δεν ξέρω αν είχαν αναλάβει αυτό το πόστο, αν θα είχαν καταφέρει να το περάσουν στον Έλληνα. Για να μπορείς να τους πιάσεις όλους με έναν τρόπο και μάλιστα τόσο γρήγορα, δε φτάνει να είσαι ένας καταπληκτικός επιστήμονας. Έχουμε και άλλους εξαιρετικούς. Όλοι περνάμε μηνύματα μέσα από την τηλεόραση. Το τι μένει όμως, αυτό είναι» συνέχισε η παρουσιάστρια.

Ναταλία Γερμανού: «Η Ελένη Μενεγάκη μας είχε προετοιμάσει με σπόντες!»

«Και θέλω να πω πως αυτό που με ακούμπησε ήταν αυτό που επέλεξε να πει στο τέλος. Πραγματικά από την καρδιά μου να πω. “Αχρείαστος να είστε κύριε Τσιόδρα στο μέλλον, αλλά στις καρδιές μας θα μείνετε”. Σαν ένας διαφορετικός άνθρωπος που μπήκε στη ζωή μας, μας βοήθησε, αλλά μας μίλησε στη γλώσσα μας. Εύγε!» είπε κλείνοντας.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top