Elif: Η Αρζού απειλεί τον Γιουσούφ

Καθημερινά στις 17:30, o 3ος κύκλος

Η Αρζού γευματίζει με τον Τζεβαχίρ. Ο Ουμίτ της τηλεφωνεί και εκείνη του λέει ψέματα για το πού είναι. Ο Ουμίτ τη ρωτάει αν είναι μαζί με τον Τζεβαχίρ και εκείνη το αρνείται.

Ο Ερκούτ ζητάει από τον Βεϊσέλ να τηλεφωνήσει στον Μουράτ γιατί τον θέλει στην εταιρία μιας και τον νιώθει αδελφό του. Η αλήθεια είναι ότι ο Μουράτ γνωρίζει πολλά και ο Ερκούτ θέλει να τα έχει καλά μαζί του. Η Γκόντζα ακούει τη συζήτηση του Ουμίτ με την Αρζού. Ανακαλύπτει πως η Αρζού συνεργάζεται με τον Τζεβαχίρ και βάζει κάποια ενοχοποιητικά έγγραφα στο γραφείο του Ουμίτ για να ανακαλύψει τα ψέματα της Αρζού. 

Ο Ουμίτ μαθαίνει πως η Αρζού έδωσε λεφτά στον Τζεβαχίρ. Στη δουλειά η Αρζού και ο Τζεβαχίρ δυσκολεύουν τη ζωή της Μελέκ. Η Αρζού απειλεί τον Γιουσούφ αλλά εκείνος υπερασπίζεται τον εαυτό του και τη Μελέκ και της λέει πως γνωρίζει καλά τις προθέσεις της. 

Η Αρζού και ο Τζεβαχίρ αναθέτουν στη Μελέκ να μεταφέρει κάποια βαριά πράγματα. Ο Γιουσούφ τη βλέπει στο δρόμο και τη βοηθάει. Ο Τζεβαχίρ γίνεται έξαλλος όταν το βλέπει. Η Γκόντζα ζητάει από την Ασουμάν να πάει στην εταιρία του Ερκούτ ως υποψήφια για μια θέση εργασίας. Η Ασουμάν της λέει πως δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο να το κάνει και η Γκόντζα της εξηγεί πως έχει ένα σχέδιο. 

Η Σιταρέ παίζει με την Ιντζί και της βάφει τα νύχια γεγονός που βρίσκει αντίθετη τη Ζεϊνέπ. Η Λεϊλά τηλεφωνεί στον Γιουσούφ και ψάχνει ευκαιρία για να ξαναμπεί στη ζωή του. Ο Ουμίτ ρωτάει την Αρζού για τις εντολές πληρωμής. Η Αρζού αρνείται τα πάντα και ο Ουμίτ γίνεται έξαλλος. Η Γκόντζα χαίρεται όταν τους βλέπει να τσακώνονται…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top