Πώς ο κορωνοϊός επηρεάζει τις Άγριες Μέλισσες- Τι θα γίνει στο μέλλον;

Οι σκέψεις των συντελεστών της σειράς

Η πανδημία του κορωνοϊού όπως είναι φυσικό έχει φέρει τα πάνω κάτω και στο τηλεοπτικό τοπίο. Τα γυρίσματα όλων των σήριαλ έχουν «παγώσει» όπως ακριβώς έχει συμβεί και με τις «Άγριες Μέλισσες».

Άγριες Μέλισσες: Η αποκάλυψη του Στάνκογλου για τον νέο κύκλο της σειράς

Αν και αρχικά οι συντελεστές είχαν κατά νου να δούμε το φινάλε της σειράς τέλη Ιουνίου και τον Σεπτέμβριο να επέστρεφε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με το τι έχει συμβεί στις ζωές των πρωταγωνιστών πέντε χρόνια μετά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» οι πρωταγωνιστές έχουν λάβει ένα e- mail που αναφέρει ότι τα γυρίσματα δε θα συνεχιστούν μέχρι τις 21 Απριλίου.

Βέβαια, υπάρχει και εναλλακτική λύση! Η πρώτη σκέψη είναι να συνεχιστούν τα γυρίσματα στα μέσα Μαϊου – κάτι που θα εξαρτηθεί από το ποια θα είναι η κατάσταση στη χώρα μας από τον ιό- και να δούμε περίπου 20 επεισόδια μέχρι τον Ιούνιο.

Τι θα γίνει όμως με το φινάλε και κάποιους χαρακτήρες που δε θα συνέχιζαν τη δεύτερη σεζόν; Σύμφωνα με την ίδια πηγή, δε θα δούμε κάποιο φινάλε στην ουσία και θα συνεχίσουμε να τους βλέπουμε κάποιους ήρωες που δε θα εμφανίζονταν τη δεύτερη σεζόν και τον Σεπτέμβριο.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top