Πάνος Ιωαννίδης: «Είχα αγωνία και φόβο μήπως έχω κορωνοϊό»

Όσα είπε για τα γυρίσματα του MasterChef

Για την αδιαθεσία που είχε νιώσει στα γυρίσματα του MasterChef και τον φόβο του για τον κορωνοϊό, μίλησε στο «Dot.» το πρωί του Σαββάτου ο Πάνος Ιωαννίδης.

MasterClass: Σουφλέ βανίλιας από τον Πάνο Ιωαννίδη

«Είχα πάει στο γύρισμα, αλλά ήταν κρύωμα αυτό εκείνη τη μέρα. Ήταν ακριβώς στην αρχή. Και θορυβήθηκε όλο το στούντιο γιατί ήμασταν και 50 άτομα εκεί πέρα. Κατευθείαν μπήκα για εξετάσεις, έμεινα κάποιες μέρες στο σπίτι εν μέσω γυρισμάτων, μέχρι να βεβαιωθούμε ότι όλα είναι καλά. Μετά επέστρεψα.

Πιεστήκαμε αρκετά μετά λόγω του ότι όλο αυτό το πράγμα μεγάλωνε, είχαν βγει και οι οδηγίες, οπότε κάπως επισπεύσαμε τη διαδικασία γενικά των γυρισμάτων. Είχα την αγωνία και τον φόβο μήπως έχω κολλήσει κορονοϊό και δεν ήταν καθόλου ευχάριστο. Θέλει προσοχή! Τόσο καιρό κοροϊδεύαμε τον Κοντιζά με τα γάντια, αλλά τώρα όχι μόνο γάντια, αλλά φοράμε και μάσκες μαζί», είπε γελώντας ο γνωστός σεφ και κριτής.

Πάνος Ιωαννίδης: «Είχα ευκαιρίες να κάνω οικογένεια»

Για το τι θα γίνει πλέον με τα γυρίσματα του MasterChef, ξεκαθάρισε: «Ούτως ή άλλως ήμασταν αρκετά μπροστά στα γυρίσματα. Τώρα έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που θα κάνουμε κάποια στιγμή μάλλον τον τελικό live. Αλλιώς θα δει η παραγωγή τι θα κάνει, δεν το γνωρίζει κανένας ακόμα».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top