MasterChef – Κατερίνα: «Κάποια στιγμή πέφτουν οι μάσκες»

Τα ''καρφιά'' της Κατερίνας στον Γιώργο

Τεταμένο είναι το κλίμα στο σπίτι του MasterChef ειδικότερα μετά την τελευταία ομαδική δοκιμασία, όπου νικήτρια ομάδα ήταν η μπλε με αρχηγό την Κατερίνα.

MasterChef 4 - Ξέσπασε η Κατερίνα: «Τους άκουσα που με έθαβαν!»

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ο Γιώργος Κρικοριάν συνάντησε τους επίδοξους σεφ στα backstage του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής.

Η Κατερίνα φανερά ενοχλημένη είπε πως η νίκη της ομάδας της επισκιάστηκε από το συμβούλιο μιας και είχε μια έντονη διαφωνία με τον Γιώργο.

«Δε μου αρέσει ούτε η υποκρισία, ούτε η έπαρση, αλλά ούτε το καρναβάλι γιατί κάποια στιγμή οι μάσκες πέφτουν», είπε αρχικά η Κατερίνα και πρόσθεσε: «Ντράπηκα γιατί εγώ αντιπροσωπεύω αυτή την ομάδα και όταν λέω ότι δε μου αρέσουν τα καραγκιοζιλίκια, θέλω να πιστεύω ότι μιλάω ελληνικά. Ο Γιώργος έχει έπαρση και καλά θα κάνει όταν θα είμαι αρχηγός να την κρύψει. Έχω ορκιστεί ότι αυτούς τους ανθρώπους θα τους βγάλω από το MasterChef».

Στη συνέχεια, σε δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος ανέφερε: «Η Κατερίνα βρέθηκε σε μια πλεονεκτική θέση, να πραγματοποιήσει ένα από τα όνειρά της και να διώξει κάποιον από την παρέα, αλλά τελικά δεν κατάφερε να το πραγματοποιήσει. Δύο ημέρες πριν την ομαδική δοκιμασία ήρθε και μου έκανε καποιες ψαλιδιές και μου έφτιαξε το μαλλί. Δεν έκανα κάποιες ιδιαίτερες χειρονομίες, θα μπορούσα να κάνω πιο χυδαίες. Όταν γυρίσαμε από τη βόλτα τη χαιρέτησα, δε μου απάντησε και πήγε επάνω. Αν μου πει καλημέρα θα τη πω κι εγώ. Θα την παρακαλέσω να μου μιλήσει; Παιδιά είμαστε;»

«Όταν έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο τα πράγματα που θέλω να κλειδώσω την πόρτα μου για  να νιώθω την κίνηση, εγώ θα κάνω την κίνηση», είπε κλείνοντας ο Γιώργος στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top