Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Η γυναίκα μου με... κάλεσε στον γάμο μας»

O αγαπημένος «φούρναρης» της ελληνικής τηλεόρασης στο «ΑΝΝΑλυσέ το»

Στην πιο δημιουργική φάση της ζωής του και έτοιμο να πει πράγματα που δεν έχει ξαναπεί, συναντήσαμε τον γνωστό και καταξιωμένο ηθοποιό Βασίλη Χαλακατεβάκη.

«ΑΝΝΑλυσέ το» κάθε Τρίτη στις 21:30 στο StarX!

Kαλεσμένος στην εκπομπή «Αννα... λυσέ το» με την Άννα Λιβαθυνού αποκάλυψε, με αφοπλισική ειλικρίνεια, άγνωστες πτυχές της επαγγελματικής του πορείας αλλά και της προσωπικής του ζωής.

Ο πολύ γλυκός και συμπαθής ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για τη γυναίκα του, Δέσποινα Μαραγκουδάκη, που αν και 20 χρόνια μικρότερή του, την χαρακτήρισε το άλλο του μισό και ένα δώρο στη ζωή του, εξηγώντας πως αυτή η διαφορά ηλικίας δεν δημιουργεί κανένα απολύτως πρόβλημα στη σχέση τους, αντιθέτως ζουν πολύ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι. Όσο για το γάμο του, δεν έκρυψε την αλήθεια, λέγοντας ότι ο ίδιος δεν γνώριζε ότι …παντρεύεται.

Με αρκετή δόση χιούμορ αποκάλυψε ότι η σύζυγός του ήταν αυτή που τα «σκηνοθέτησε» όλα και -όπως είπε χαρακτηριστικά- παραμονή του γάμου τους παρέλαβε απλώς ένα προσκλητήριο, μέσω του οποίου διαπίστωσε ότι ήταν καλεσμένος στον... δικό του γάμο!

Νωρίτερα, μίλησε φανερά ενθουσιασμένος και συγκινημένος για την επιστροφή του σήριαλ «Το καφέ της Χαράς» και τον πολύ επιτυχημένο του ρόλο ως Λευτέρης Πουλόπουλος, ο φούρναρης του χωριού. Μοιράστηκε μαζί μας τα συναίσθήματά του όταν επέστρεψε στο Κολοκοτρωνίτσι και στον… φούρνο του, αναφέρθηκε στη σχέση του με τους υπόλοιπους ηθοποιούς και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανένα κοινό στοιχείο ανάμεσα στον κ. Πουλόπουλο και στον κ. Χαλακατεβάκη.

Στη συνέχεια, και γυρνώντας τον χρόνο 27 ολόκληρα χρόνια πίσω, μίλησε για τους «Απαράδεκτους» και το μεγάλο μπαμ που έγινε τότε στην καριέρα του, εξηγώντας γιατί κράτησε το πραγματικό του όνομα στη σειρά, πώς αντιδρούσε ο κόσμος που τον έβλεπε στον δρόμο και τί σχέση είχε με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές, αλλά και με τον αείμνηστο Βλάσση Μπονάτσο.

Φέτος, εκτός από τηλεοπτικά, τον απολαμβάνουμε και στην παράσταση «Χάρολντ και Μοντ» στο θέατρο «Νέος Ακάδημος».

Δείτε εδώ ολόκληρο το επεισόδιο της εκπομπής «ΑΝΝΑλυσέ το» με καλεσμένο τον Βασίλη Χαλακατεβάκη.

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top